Poto: Dina Kamerun Paul Biya fetes 86 taun Mvomeka'a na

[Social_share_button]

Ieu Pébruari 13 2019, Paul Biya 86e sohor ulang na. Tinimbang buku hiji méja Etoudi, kapala kaayaan geus dipilih ngagungkeun Mvomeka'a ayeuna di kampung asli na.

Birthday Paul Biya (c) Hak wengkuan

Lebledparle.com nawarkeun éta highlights sahiji upacara dina gambar

ulang tina Paul Biya (2) .jpgulang tina Paul Biya (3) .jpgulang tina Paul Biya (4) .jpgulang tina Paul Biya (5) .jpgulang tina Paul Biya (6) .jpgulang tina Paul Biya (9) .jpg

ulang tina Paul Biya (8) .jpg

Sumber: https://actucameroun.com/2019/02/13/cameroun-paul-biya-a-celebre-ses-86-ans-photos/