News item - Sailly-sur-la-Lys: réstoran sasaran ku vandals

JUlien Ruchot, kang Oki The Station taun gélo ti Sailly-sur-la-Lys, nyebutkeun "Disgusted na nauseated. " Dina peuting Jumaah mun Sabtu 15 16 Pébruari sipat nya éta diruksak: batu paving anu dialungkeun di jandéla. Ieu teu kahiji waktos anu sirah anu korban etik sapertos
: "Saprak awal taun éta tilu kali ... mobil abdi ieu diruksak, sarta tilu minggu ka tukang ieu teh solokan ... waktos ieu, maranéhna peupeus jandéla tanpa malah ...

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://www.lindicateurdesflandres.fr/11838/article/2019-02-16/sailly-sur-la-lys-un-restaurant-cible-par-des-vandales