Instagram homo dihapus rekening ieu sanggeus dianggap "porno", tapi éta hal éta? - xnxx

Kontroversi bitu di Indonésia sanggeus leungit misterius ti séri komik dina karakter homo Muslim dina media situs sosial Instagram.

Akun ieu dihapus Rebo ngan poé sanggeus pajabat ti pamaréntah Indonésia sempet ngancem pikeun meungpeuk sagala Instagram lamun komik tetep online. Imagined ku @alpantuni pamaké ngaranna, komik ngajelaskeun komik interaksi gays lalaki sarta Muslim. Sanajan aranjeunna geus ditémbongkeun bareng jeung lalaki shirtless di ranjang na kissing, aranjeunna pernah némbongkeun kelamin grafis atanapi nudity - biasana garis mana seni dianggap porno.

Instagram, pikeun bagian anak, denies dihapus kartun sarta nampik ngabahas panutupanana akun kalawan usernames sarupa. pamaké séjén mimiti republish nu kartun dina akun sorangan.

patali Poll: Indonesia nilik Puncak hate anti homo

Di Indonésia, nagara kalawan 90% warga ngaidentipikasi diri salaku muslim, mesék kartun sparked puji nyebar. "Gusti nyiptakeun manusa salaku lalaki sarta awéwé, sababaraha hiji, sarta henteu aya kelamin katilu," ceuk Muhyiddin Junaidi dina wawancara. Junaidi mangrupakeun wawakil tina Majelis Ulama, hiji organisasi kuasi-wewenang diwangun ku sarjana Muslim. "Kanggo urang, keur LGBT nyaéta kasakit psikologi anu kudu diubaran, sarta komik ieu promosi," manehna ditambahkeun. "Ieu baris uing diagem ku rahayat dina jangka panjang".

Sanajan Indonesia geus lila tampi hiji komunitas homo aktip, saprak 2016, pamaréntah, lobbying ti grup Islamist konservatif meluncurkan crackdown masif ngalawan masarakat LGBTQ. nagara mimiti nyieun arrests nyebar sarta hukuman parna ngalawan warga ngalakonan kabiasaan mumpuni salaku "homo". Dina 2017, contona, pangadilan Indonesian dihukum dua lalaki dituduh kelamin homoseks di 85 sesah di umum.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.queerty.com/instagram-deleted-gay-account-deemed-pornographic-20190214