Proyék nawiskeun: komérsial MARKESTISTE CDI

[Social_share_button]

Perhatikeun OF lowongan

Jualan-Marketing (M / F)
Ref. RAS201902 - 13 / 02 / 2019

dagang utama:
Peta komérsial - Penjualan Marketing '

industri:
Komputer Lingkungan / Network - Telecom Kaamanan Electronic na CCTV

Pagawean Tipe:
CDI
gaji Base:
Komisi + 50.000 on CA & biaya pengiriman barang mingguan tetep
RAS Ltd. (Royal maju jasa) nyaéta parusahaan specializing di Penjualan, Service jeung Leyuran IT, jejaring & Telecommunications, sarta deployment sistem kaamanan, sarta dina perdagangan umum.

parusahaan:
misi:
Neruskeun parusahaan perkembangannya pilari bisnis hiji Marketiste jualan na dina layanan perusahaan na perlu:

· Operationalizing kawijakan padagangan ti Company nu

· Ngembangkeun portopolio customer:

· Identipikasi prospek anyar

· Prospecting klien anyar

· Tuturkeun nepi survey menyimpulkan

· Turutan target jualan siap pake

· Ngumpulkeun portopolio customer aya

· Atur hubungan parusahaan jeung mitra anak,

· Ngajukeun tur ngiringan dina kawijakan komérsial pausahaan:

· Ilubiung dina Usaha AKAL

· Ilubiung dina ngembangkeun rencana aksi komérsial

· Ilubiung dina ngembangkeun kurban jasa
keureutan:
Latihan BAC + minimum 2 / 3 + di paling, gaduh 1 mun 2 taun pangalaman perusahaan dina widang jualan, prospecting sarta hubungan kalayan portopolio a. Kantor Pek mastering (Word, Excel).

Keur bilingual, akurat tur teleb, Anjeun kudu jadi proaktif, alus analitis, kreatif sarta boga kabisa kuat pikeun mungsi dina tim.

sumanget tarung
jualan jeung kaahlian badami kuat
kaahlian interpersonal Alus
abilities komunikasi lisan jeung tulisan Alus
pangabisa alus komunikasi dina web
Lalawanan ka stress
Kasadiaan, Service Orientasi
Organisasi, Otonomi, rigor
· mahasiswa ITB
Umur: 23 mun 30 taun

Lokasi geografis:
nagara Kamerun

Wewengkon Littoral- Douala

Tempat tempatna ngalamar: Douala taksi Akwa
Panawaran: bageur nawaran reureuh di kirimkeun aplikasi Anjeun ka alamat nu royaladservices@gmail.com, di panganyarna dina Pébruari 18 2019 mun 12h

Bagikeun na kirimkeun pos ieu babaturan anjeun!