Proyék nawiskeun: Akunting PANALUNGTIKAN Sekretaris

[Social_share_button]

gambaran

pakasaban di Royal maju jasa SARL: Sekretaris - Akunting

Sekretaris - Akunting (f / F)

Ref. RAS201801 - 15 / 02 / 2019

dagang utama: Akunting & sekretaris

Industri: Komputer & Electronics Lingkungan / VDI jaringan - Telecom / Sistim kaamanan éléktronik kabel sarta mobile na CCTV

Pagawean Tipe: A Talk

Gaji: Kurang leuwih atawa sarua jeung 70.000

Parusahaan: RAS Ltd. (Royal maju jasa) nyaéta parusahaan specializing di Penjualan, Service jeung IT Leyuran, jejaring & Telecommunications, sarta deployment sistem kaamanan, sarta dina perdagangan umum.

misi:

Neruskeun parusahaan perkembangannya pilari hiji sekretaris-jelema nu ngurus catetan jeung balitungan kaluar asupna duit keur dirina di kaperluan jasa bisnis nya:

telepon jeung panarimaan fisik, manajemén diary of CEO nu
Nuliskeun jeung photocopies sahiji dokumén;
Outfits of receivables / payables
Ngajalankeun waragad: Éntri invoice jeung peraturan instalasi
cashing
perbankan sarta akuntansi rekonsiliasi
Tagihan jeung kempelan
Nyukcruk Cash nyukcruk dashboards akuntansi
pernyataan bulanan
Patuh kana aturan recovery / mail
Gawe sareng Manajemén
rebutan administrasi di para karyawan, alatan
Mastikeun jalan ngaleupaskeun rupa kuitansi;
Ngadegna slips bayar, mayar pagawé, ngawaskeun cuti;
saimbang lambar;
Dipiceun rékaman tina invoices unpaid na konsumén;
keureutan:

Lac G2 atanapi BTS / dut dina akuntansi, boga hiji latihan secretarial kantor, boga pangalaman ngeunaan sahenteuna 1 sataun ideally massana dina bisnis. Mastering kantor pak na software SAARI Sage.
Tepat na meticulous, Anjeun kudu jadi proaktif, pangabisa analitik alus, kreativitas sarta pangabisa kuat pikeun mungsi dina tim.
Umur: 25 mun 30 taun

Lokasi geografis: Nagara: Kamerun

Wewengkon: Douala Littoral-

Tempat tempatna ngalamar: Douala taksi mun Akwa

Panawaran: Mangga kirimkeun aplikasi anjeun ka: royaladservices@gmail.com, no saterusna ti 20 February 2019.

Bagikeun na kirimkeun pos ieu babaturan anjeun!