Paké Kamerun: PANALUNGTIKAN Kaamanan penjaga CSD

[Social_share_button]

hotél MERINA
Ngadegna digolongkeun hotél béntang 3 jeung gawe utamana di wewengkon akomodasi na catering panalungtikan pikeun layanan na a:
agén kaamanan; Posisi permanén of 56 jam per minggu
Ngalaporkeun ka Kepala Sumber Daya Manusa, patugas kaamanan utamana jawab:

♦ salam sarta minuhan kabutuhan konsumén;

♦ Ngalakukeun kaamanan sarta kaamanan buleud;

♦ ngabales kalakuan jahat;

♦ ngaidentipikasi tur kadalikeun kandaraan;

♦ Identipikasi datang tina staf padamelan;

♦ Praktek pilarian sistimatis karyawan jeung épék;
kualifikasi

♦ studi gelar sarjana atawa gelar sarimbag séjén (BEPC na MORE)

♦ Dua (02) taun pangalaman dina posisi nu sarupa
♦ pangaweruh sektor hotél

♦ bilingual (hiji asset)
ciri desirable
♦ karakter Good, kajujuran;

♦ Vigilance tur hormat ka bahan tinangtu;
♦ Responsiveness na prudence;

♦ Good diomongkeun;
♦ Good presentasi tur kasehatan pribadi;

♦ Good kaséhatan fisik jeung psikologis;

♦ Diskrit jeung diplomatik;

♦ kawijaksanaan jeung home;

♦ Résistansi kana stres.

Hotél MERINA nawarkeun lingkungan gawé stimulating jeung rupa-rupa mangpaat.
calon kabetot kedah ngirim neruskeun maranéhanana sarta hurup panutup saméméh Pébruari 24 2019 ku mail atanapi ku mail ka perhatian Department Sumber Daya Manusa di amplop disegel bisa disimpen dina panarimaan.
hotél MERINA
Avenue El Hadj Ahmadou Ahidjo
BP: 14 304 Yaoundé Surelek: resshum@hotel-merina.com
Hatur nuhun pikeun kapentingan anjeun dina parusahaan urang. Ngan calon suksés bakal
ngahubungi

Bagikeun na kirimkeun pos ieu babaturan anjeun!