Dina Google Maps, anjeun tiasa didatangan hiji pulo deserted

Salah sahiji fitur nu metot tina Google Maps nyaeta undoubtedly kasempetan ngajajah di 360 derajat sababaraha patempatan di dunya via jalan Témbongkeun.

fitur ieu ngabantuan ngajajah situs kawentar, lanté sagara, tempat jauh tina dunya ... tapi pulo ogé sagemblengna deserted kayaningSapi Island Kelautan di Samudra Hindia.

Hiji Pulo deserted di Samudra Hindia nganjang Google Maps

nuSapi Island KelautanEnglish "Laut Sapi Island" nyaéta hiji pulo anu perenahna dina Chagos Bank hébathiji atol didumukan di Chagos Nusantara dina téritori peuntas laut Inggris disebut wewengkon Britania di Samudra Hindia, nu Samudra Hindia Center. Sapi Island Kelautan ngawengku 18 hektar jeung mangrupa bagian ti cagar alam mastikeun ditangtayungan di Chagos Nusantara. Sakali aréa miboga loba dugongsjenis mamalia laut herbivora ogé dipikawanoh dina nami "sapi laut". Mangkana nami pulo leutik ieu. Hanjakal dugongs geus ditumpes ngiles ti wewengkon kiwari.

Kiwari éta Sapi Island Angkatan Laut nyaeta lolobana ngungsi sarta beternak rébu noddies coklatspésiés manuk kaasup laut deukeut pasangan 11 500 anu dirékam di wewengkon pas keur study 2004. pulo geus ditunjuk aréa manuk penting (IBA) ku BirdLife Cibeureum, hiji LSM di wengkuan internasional nu ngurus perlindungan alam jeung manuk hususna.

A Éksplorasi anyar dimungkinkeun ku Google Trekkers

Kabéh Island shoreline Sapi Kelautan sarta bagian tina interior bisa digali ngaliwatan Google Street View.

Ieu aneh nu Google Maps nyadiakeun kasempetan ngajajah hiji pulo didumukan di antah berantah, di Samudra Hindia. Hiji hal kasohor sanajan éta Ngalanglang Google Maps ngidinan Anjeun pikeun ningali eta boh henteu luput ku polusi manusa. Aya memang hanjelu nubagian tina basisir pulo urang geus dotted kalawan runtah. Mun aya ieu masih kudu disada alarem, Sapi Island Kelautan bukti salajengna nu umat manusa kedah serius nimbangkeun balik hubungan -na pikeun alam.

Dina Street View Gambar bisa ogé ditempo kalangkang tina Trekker a kalawan parabot badag na on tukang.

Salaku panginget a, Treks Google Maps nyaeta dina manah program Street View. The Treks mungkin pikeun ménta gambar panorama 360 derajat dipaké pikeun eksplorasi tempat tangtu on Street View. Poto dikumpulkeun maké mobil, tricycles, carts, snowmobiles, onta tina kaméra jero cai, tapi ogé leumpang ngaliwatan nu disebut Trekkers (hikers).

The Trekkers biasana mawa ransel anu ngandung lima belas kaméra misah. Aranjeunna ngawenangkeun Google pikeun nyieun panoramas di wewengkon geografis inaccessible ku mobil, jadi Sapi Island Kelautan. Salaku naon ngamotivasi baé ieu Pace hiji pulo gurun sababaraha jam, nyaeta masalah sejen.




Artikel ieu mimiti mecenghul di http://www.fredzone.org/sur-google-maps-il-est-possible-de-visiter-une-ile-deserte-887