Sirah-to-sirah-Tshisekedi Sassou Nguesso, Abdou Abarry kana pasamoan PBB, Pompeo-Messahel ... - JeuneAfrique.com

© JA

Présidén DRC anyar dipenta tara na Brazzaville ka nyapih sareng Perancis, diplomat Abdou Abarry Duta ti Niger kana PBB, Menteri Aljazair Luar Negri meets kalawan Sekretaris AS Nagara ... Weekly Jeune Afrique Ujang anjeun balik layar of diplomasi Afrika.

• Kongo DR Congo: DSN mediator?

Salila sirah-to-sirah lila maranéhanana, 7 Pébruari di Brazzaville Félix Tshisekedi ditanya Denis Sassou Nguesso pikeun mantuan nenangkeun hubungan jeung Perancis, nagara munggaran geus dikedalkeun mamang ngeunaan meunangna na dina Pemilu Présidén tapi saha, nurutkeun rombongan, anjeunna wished kana cagar mangga buka kahijina ka Éropa. Ogé gumantung ka DSN pikeun mantuan meunang ngadeukeutan ka EU.


>>> maca - DRC: Tshisekedi Felix hayang "reinvigorate" Hubungan Uni Éropa


Anjeun ayeuna dihubungkeun (e) ka rekening Jeune Afrique, tapi anjeun teu ngalanggan (e) Young Afrika Digital

Artikel ieu mangrupa sadia pikeun langganan


Ngalanggan ti € 7,99ngakses sadaya item nu taya

Geus palanggan a?

kudu mantuan

palanggan Mangpaat

  1. 1. Unlimited jangkauan ka sadaya artikel dina situs na aplikasi Jeuneafrique.com (ios & Android)
  2. 2. Ngarasakeun sawangan a, jam 24 saméméh ieu publikasi unggal masalah na susunan kaluar Jeune Afrique dina aplikasi Jeune Afrique Magazine (ios & Android)
  3. 3. Meunang ékonomi poean newsletter pikeun palanggan
  4. 4. Ngarasakeun 2 taun Jeune Afrique arsip di penerbitan digital
  5. 5. Langganan tanpa jaman komitmen jeung tawaran bulanan otomatis renewable*

*Service ngan sadia pikeun langganan buka-réngsé.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Jeune Afrique