Proyék katresna serbaguna hotél réstoran

[Social_share_button]

Club ayeuna di bonamoussadi pilari katresna mibanda kaahlian masak ka sagala rupa pancén dina widang na. Hirup di bonamoussadi bakal pisan mangpaatna. Hiji paménta kuli file lengkep sarta cni valid nu diperlukeun. Gawé bakal 10h 22h hiji poe sésana per minggu.

qualities:

- kapasitas Karya Agung
- motivasi kuat
- Rasa disiplin
- Kamampuhan pikeun mungsi dina tim
- Résistansi kana setrés, jeung kabugaran fisik

rinci panggero 699925664.pour