Kamerun: Anglophone némbongan tahanan di pangadilan militér Douala

[Social_share_button]

Ngeunaan 100 jalma ditahan arrêté Ieu na di panjara Tengah Douala dina sambungan kana krisis Anglophone muncul saméméh pangadilan Militer Douala kiwari, sumber-geus wangsit.

Kalolobaan tahanan bakal muncul saméméh pangadilan pikeun kahiji kalina taun ieu sanggeus-Aranjeunna panungtungan mucunghul dina bulan Désémber Nalika buleud Maranéhna Muji adjourned.

Muatan jeung terorisme, secession antarana batur Harita sababaraha tahanan ditéwak Ieu di Douala jeung kota tatanggana sarta ditahan Newbell Ieu di jail bari batur Muji Dibawa di ti kota tatanggana.

Fasilitas jail sarwa ngeunaan 150 jalma ditewak Ieu di sambungan kana éta lumangsung Krisis sanajan sakeupeul Muji dileupaskeun di ahir pasangan taun ka tukang sanggeus Présidén maréntahkeun pikeun release Maranéhna.