Proyék Kamerun: milari pagawe

[Social_share_button]

  • Wewengkon: Basisir
  • Kota: Douala
  • Nami parusahaan atawa jalma SODECOTON
  • Jenis: permanén
  • Studi tingkatan: BAC
  • Génder: pameget
  • Deadline: Dupi 25 2019
  • Telepon: 658729118
  • E-mail: willytadja@yahoo.com

gambaran

SODECOTON (Kamekaran Kapas Company of Kamerun) Kamerun pikeun recruits di lawang tutuwuhan produksi Chad di wewengkon handap:
-10 technicians profil tatanén boga gelar kualifikasi profésional dina tatanén atawa 2 + baki ukur dina tatanén
- 50 pembina widang profil: boga baccalaureate probationary atanapi ilmiah tur bisa yuswa sahenteuna 35 taun
- profil Tim 20 cacah: ngan BEPC sarta jadi yuswa sahenteuna 30 taun
Les intéressés sont priés de déposer leur CV et lettre de motivation adressée à monsieur le directeur de la sodecoton à l’adresse mail : willytadja@yahoo.com avec en objet du message le poste sollicité suivi de SODECOTON
NB: diturutan karya baris ménta di expense Anjeun
The arrangements akomodasi jeung perjalanan anu dirojong ku parusahaan
Lucuna gaji 250000fcfa mun 600000fcfa
deadline Tanggal Polder keur Méi 25 2019