Uranium 'bisa jadi minat crypto anyar padagang

[Social_share_button]

Ti Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin sareng Ethereum Classic, di dieu bakal ningali sababaraha carita megatkeun kana dunya crypto.

Crypto Padagang Panon Uranium

Padagang Crypto nengetan komoditi anu pusatna kanggo ngawasa tutuwuhan anuklir di dunya.

Alex Saunders of Nugget's News ngémpélkeun Nicholas Merten, katelah Data Dash, dina vidéo anu énggal anu nempo komoditi uranium.

Saunders ngabandingkeun serelek dramatis harga uranium di 2011 kana kaayaan kiwari pasar kripto.

"Uranium - éta sakedik kawas kripokotaan. Downta turun 90% sanggeus Fukushima. Saha waé pikir ngeunaan eta masih bade dianggo, sareng sanés abdi pikir AS masih meunang 20 atanapi 30%. Sababaraha jumlah kakuatan gélo pikeun imahna tina réaktor nuklir.

Merten, anu satuju, nyebutkeun uranium tiasa dianggo kanggo lumpat bula.

"Hal ieu jarang pisan anjeun meunang ieu siklus super utama dina komoditi. Uranium boga set anu sampurna. "

Padagang ngaduga rebound badag dina harga uranium pikeun sababaraha taun, saatos turunna ageung na di meltdown nuklir 2011 di fasilitas Fukushima di Jepang. Sajauh ieu, rebound henteu gagal.

Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum Classic

Blockchain Swych gifting sareng balanja platform basis Stellar nyebutkeun yén anjeun nyayogikeun pangrojong pikeun lima kriptokundur minggu ieu. Aplikasi mobile Swych mikeun pamakéna kalawan cara anu gampang pikeun ngirim kartu ka babaturan sareng kulawarga. Panarima lajeng tiasa mutuskeun yen nengetan kartu kado éta atawa ngarobahna ka kartu kado anu sanés, anu sanesna resep nampi.

Swych nyaritakeun Forbes Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin sareng Ethereum Classic.

Ripple na XRP

Oman's Bank Dhofar nyebutkeun eta sacara resmi gabung dina RippleNet pikeun nambahkeun pangmayaran instan ka aplikasi mobile na.

"Konsumén bakal ble nransper duit mancanagara maké BankDhofar instan Mobile Perbankan App. solusi ngarah blockchain Ripple pikeun pangmayaran cross-wates, Kaasup TIK olahtalatah bi-arah sarta fitur pakampungan instan, BankDhofar nyandak kana ngahemat waktos customer urang Lamun ngirim pangmayaran luar negeri, make BankDhofar Mobile aplikasi perbankan. "

Bank Dhofar nganggo parangkat lunak Ripple's xCurrent solution, sareng ayeuna sajauh teu aya kecap ngeunaan naha perusahaan bakal perencanaan husus ngayaran solusi pamayaran XRapid Ripple basis XR Ripple.

Tron

Pangadeg Tron Justin Sun nyebatkeun uterasi saterusna platform-file sharing BitTorrent datang babarengan. Peluncuran mimiti ayeuna dijadwalkeun saatos akhir Maret.

IOTA

Lab infrastruktur ngecas Pinter ElaadNL nyarios yén parantos parantos tuntun buktina konsép anu nganggo téknologi ledger anu disebarkeun IOTA pikeun ngawasa grid pinter anu sacara otonom bisa saimbang pamakéan énérgi.

"The PoC, disiptakeun di lab test ElaadNL, ngabagi data sacara aman ngaliwatan IOTA Tangle sareng nyanggakeun alat-alat anu ngecas sorangan mutuskeun ngabunakeun aranjeunna saimbang dina beban grid atanapi henteu. Ku cara ngecas kandaraan listrik laju lalaunan atawa laun dina waktos-puncak, stasiun ngecas ngahasilkeun hina leutik dina tokens IOTA. Sistimna ngajalankeun nyalira - henteu diperyogikeun interaksi manusa. "