Gizi: The pangan nu ngadamel deflate beuteung

[Social_share_button]

Dahar burih datar aya! Difokuskeun pamadegan pangan anu mantuan nyieun deflate tanpa gagal.

1. bumbu

Naha?

Bumbu boga aksi pisan mangpaat ganda lamun ngarasa gendut jeung anjeun sangkan ingetan cai: aranjeunna meta dina duanana isu. Sababaraha, kawas Dill, teu ukur mantuan mun deflate tapi ogé pikeun ngawatesan produksi gas sahingga bloating. Chives téh, manéhna dipikawanoh pikeun ngawatesan fermentasi peujit.

Anu aranjeunna?

Peterseli, oregano, Basil, chives ... Hayu diri balik kana jukut, aranjeunna sadayana mibanda pasipatan mangpaat. Hadé pisan mun éta ngagunakeun tawar, tapi bumbu garing oge éféktif. Inget pikeun Sprinkle dina daging Anjeun jeung lauk tapi ogé kalayan sayuran anjeun, contona, hiji thyme saeutik sarta garni Bouquet.

Loba rempah ogé bisa mantuan Anjeun deflate ku akting dina ingetan cai. Ieu kasus caraway tapi ogé kayu manis, kapulaga, coriander, kacang pala, paprika na saffron.

2. nu soups

Naha?

sup nu mangrupakeun campuran cai jeung sayuran. Ieu bisa fed tanpa sieun sabab rendah di kalori. Taya résiko tina ingetan cai kalawan sup salaku sayur ngabantu pikeun ngaleungitkeun. Sajaba ti éta, sup ngajadikeun hiji hidrasi alus, nu penting pikeun awak ulah kabebeng tambah hiji aksi diuruétique.

Anu aranjeunna?

The kalium dina dahareun richest nyaeta zucchini. Saeutik dipaké di sop, éta Tapi nyadiakeun serat sahingga promotes transit. kadaharan séjénna waktos draining: fennel na leeks ngandung kalium jeung magnesium. Bawang ogé tiasa mantuan: dipanggang, mangka leuwih gampang dicerna ti atah jeung éta diuretik.
Sagalana mangrupakeun pilihan sup sayur anu sual ngajadikeun euweuh ngabareuhan. Sakuduna tangtu ulah aya sayuran anu condong ngabareuhan na difokuskeun sayuran héjo. Tapi sakumaha aranjeunna umumna ngakibatkeun kirang bareuh lamun asak, aranjeunna ampir kabéh diijinkeun salami aranjeunna cocog rasa anjeun. Sanajan Hindarkeun nambahkeun susu sangkan eta creamy: éta sakapeung hésé dicerna.

3. roti Wholemeal

Naha?

Teu keur nanaon eta urang jadi mindeng boasts merits roti wholemeal. ieu brings Serat dua kali leuwih leyur ti roti bodasIeu ngakibatkeun transit gancangan.

Sajaba ti éta, roti bodas geus dicerna kirang na malah bisa ngabalukarkeun masalah pencernaan. Sagedengeun ti eta, anjeunna ngabogaan indéks glycemic staggering, éta téh ngomong, eta ngarangsang teuing produksi insulin sarta kituna teu dianjurkeun pikeun pasén diabétes.

serat naon?

Sacara umum, serat (roti wholemeal, cereals wholegrain, béas coklat, wholemeal pasta ...) ngaropéa cai.

3. Teh herbal teas

Naha?

La Minum teh mangpaat kusabab teh nyaeta diuretik a. Eta ngidinan Anjeun pikeun dianggo ginjal, ngurangan ingetan cai. Sajaba ti éta, green tea speeds up transit. teas herbal ogé boga peran diuretik tapi lemah. Kanyataanna, sagalana gumantung kana pepelakan dipilih pikeun infusion.

Anu aranjeunna?

green tea geus mindeng dianjurkeun sabab teu ferméntasi, beunghar polifenol sarta antioksidan. Sedengkeun pikeun teas herbal, anjeun tiasa manggihan campuran "nyerna Special" lajeng ngadamel resep anjeun sorangan.
Nyaho yén ungu dipikanyaho nenangkeun nyeri pencernaan, bloating mint, spasms verbena, sarta anise transits slow. Sage sarta dandelion nu sorangan dipikawanoh pikeun éfék diuretik maranéhna bisi tina ingetan cai.
Éta ogé sasaena kana ngaganti kopi jeung tea atawa tea herbal keur rojong nyerna dahareun.