Proyék nawiskeun: ibu rumah tangga nyicingan

pedaran:

Urang nyewa ibu rumah tangga anu hirup di imah gawe dina Douala. Kamar tur dewan, éta kudu minuhan kriteria handap:

Sahenteuna 22 35 taun sarta taun teuing
Jadi dinamis jeung cageur
Cinta barudak jeung nyaho perawatan sen
Gaduhan jajaka nu bakal trump na

Nb: nawiskeun pikeun jalma anu rék proyek. Adventurers Waspada!

contactez 677723471 pikeun detil