neuteup

[Social_share_button]

"Ieu kitu teuas kusabab Saleresna mah nempatkeun loba karya. Kuring digawé jadi loba carita ieu. Tapi ayeuna kuring mikir sirah kuring bade maranéh ngalalaworakeun kana karya abdi. Anjeun teu fokus kana pakasaban abdi. nu leuwih lengkep difokuskeun kana fisik mah sirah kuring. Saleresna mah gawéna jadi teuas, tapi anjeun terang .. "

Alamat média sosial Nomvelo ceuk jalma éta "sagala jalan ka salawasna neangan lepat sareng batur jeung ngagunakeun eta pikeun mawa éta deui. "

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.timeslive.co.za/tshisa-live/tshisa-live/2019-02-19-watch–scandals-nomvelo-hits-back-at-twitter-for-body-shaming/