Yogurt Kue Resep

[Social_share_button]

bahan

realisasi

  • kasulitan
  • siap-siapna
  • baking
  • total waktu
  • gampil
  • 10 mnt
  • 35 mnt
  • 45 mnt

siap-siapna

  1. 1Hurungkeun oven thermostat-5 6 (180 ° C). Buttering a kapang buleud.
  2. 2Tuang yogurt dina mangkok sarta nambahan dina urutan, Pergaulan ogé ku séndok kai: gula, endog hiji dina waktu, tipung, kapang, uyah, minyak.
  3. tungtungna

    Putting campuran kana pan greased na Panggang 35 menit. Ngidinan pikeun niiskeun jeung kapang dihapus.

Cook, ngarasakeun ... na lamun hayang, ngabagikeun / ngaragragkeun (Handap) marios resep ieu.

sumber