Di handap ieu daptar kategori sarta nominees Terusan 2'or 2019

Panitia pangatur of Terusan 2'Or geus diumumkeun daptar nominees tina édisi 12e tina upacara panghargaan paling bergengsi teh aktor budaya Cameroonian.

Kiridit: Channel 2 Internasional

Dina 18 sagala kategori anu diumumkeun dina Jumaah dina hawa Channel International 2 na Lebledparle.com nawarkeun di entirety na.

1. artis Injil atanapi band

Ella Sara

Joel Pangeran K '

Hannah Mya

David K.

Cantor Sampurna

John Duchant

Indira

Barakah Barakah for bogoh

2. Artist Dunya atanapi band

ngising Anza

Gaelle Wondje

Charlotte DIPANDA

Sanzy Viany

Estel Mveng

Stéphane Stéphane Akam

Senge

3. Rahayat artis atawa band

Ben DJ Gerard

Rachida Jolie

kembar KM

Charly Djoms

Ben Zignia

Dina Michou

Lady Ponce

4. vidéogramme pangalusna

"Sabtu minggu" tina Salatiel ku Dr.Nkeng Stephens

"Sokoto" tina Magasco ku Dr.Nkeng Stephens

"Abdi Lover" ku Dr. Daphne Nkeng Stepehens

"Abdi jalan" ku Dr. Stanley Enow Nkeng Stephens

"Sweet" White Bailly ku Adah Akenji

"Urang moal nyaho," Bapak Leo ku Dr. Stephens Nkeng

"Hal Bad" Tenor ku Adah Akenji

"Booboo" tina Locko ku Dr. Stephens Nkeng

5. artis jalu atawa grup musik urban

tenor

Locko

Bapak Leo

Magasco

Stanley

Salatiel

Jovi

Mink urang

Numerica

Blacky karat

X Maleya

Krotal

6. Artis atawa musik urban group bikangna

Daphne

Reniss

Nabila

Ewube

bodas Bailly

Mel B Akwen

Mimie

Gasha

Teety Tezano

7. Runtuyan TV pangalusna

The Kola Singa Vincent Batanken

manipulasi fatal Blaise Ntedju

Monika petualangan Antoinette Ngo Ndengue

Bad Malaikat Godwin Nganah

8 ngalawak Best

Moustik nu Karismatik

Markus

Charlotte Ntamack

Takam Ulrich

Cabrel Nanjip

pendeta senior

9. aktor pangalusna

-Ebenezer Kepombia dina peran mintoumba signifikan dina "The White Ratu"

-Vincent Batanken -Saboulou dina peran detektif dina "The Singa Kola"

-Otia Vitalis dina peran Mindako di "Bad Malaikat"

-Jean Claude Suitchou dina peran pamingpin di "The White Ratu"

-Thierry Ntamack dina peran Dr. Eyidi dina pilem "The naga of Perunggu"

10. aktris pangalusna

Antoinette Ngo Ndengue dina peran Monika dina serial "petualangan Monika"

-Orgelle Kentsop dina peran mami Ton dina "The White Ratu" siri

-Flavienne Tchatat dina peran Ngassa dina séri "The White Ratu"

-Syndy Emade dina peran Verostina di "Bad Malaikat"

biiga -Esther dina peran Suzy dina "The White Ratu"

-Marie Stephanie Adjonj dina peran Sugan di "Manipulasi fatal"

Aza Awa Melvine dina peran Leyonga dina pilem "rebel Pil

11. wahyu musik

Nabila

Mimie

bodas Baily

Ko-c

Shura

Taty Eyong

Sandrine Nnanga

Lydol slammer

Tzy Panchak

12. lagu rahayat

"Wedged" Daphne

"Suster" Charlotte DIPANDA

"Kuring gé jadi aya" Locko

"Naha dab" Tenor

"Urang ulah ngantep anjeun" Ghislain Dimai

"Madhab" Mr.Léo

"Hayu urang bade maéhan anjeun" Mink urang

"Saimbang" KO-C ft Tenor

"Power 1" Power koléktif

"Di dieu Kami sagalana," Yohanes Duchant

13. Artis atawa grup Afrika

Fally Ipupa

Tekno

Toofan

Josée

Sidiki Diabaté

dj Kerozen

Ferre Gola

Serge Beynaud

14. Sentral Afrika Artist

Roga Roga Kongo Brazza

Sylvie Nzamba of Gabon

Ozaguin mobil

Anfibio Guinéa Khatulistiwa

Wirahma tina Chad

15. Wahyu Aprika Tengah

Cegra Karl Kongo

Shanl of Gabon

Cool mobil Fawa

Malaikat Tempat of Guinéa Khatulistiwa

Geneviève duTchad

16. Runtuyan Web pangalusna

Pakgne

J-Okers

Boyskwata

nu Baos

The Phone kasar

Moustik'Air

Bysness Comedy Club

17. artis bikang

Lady Ponce

pérak coco

Mani Bella

Daphne

Charlotte DIPANDA

K Tino

Adela Bikim

Ruth Kotto

Chantal Ayissi

Nonoflavy

18. artis jalu

Dinasti Lodaya

Sergeo Polo

Locko

Mr.Léo

Stanley Enow

leutik Nagara

Ben Decca

RichardAmougou

Magasco

Sumber: nyarita BLED