kaséhatan; Ngeureunkeun Udud: kumaha carana kaluar roko?

[Social_share_button]

Perancis geus ampir 16 juta perokok, kaasup 78.000 maot unggal taun ti ieu mikaresep pisan. Stopping udud kaputusan mangpaatna tapi bakal nyalira teu ngajamin sukses. bantuan ka weaning roko téh loba, tina antidepressants nu NRT.

Ngeureunkeun roko. © Myriams-Fotos, domain publik

Najan resiko dipikawanoh tina kangker, nu kasakit cardiovascularAntara séjén perokok kénéh loba teuing. jalma ngora hususna anu dimimitian beuki mimiti, masalah lajeng nyaéta pikeun ngahontal kaluar kusabab udud adiktif.

Kaluar roko ka euweuh jadi gumantung bako. © freefoto, CC ku-nc-nd 3.0

folder ieu méré Anjeun kenop pikeun quitting. Ieu mimitina alamat bahaya bakosarta ngécéskeun di jéntré fenomena kecanduan (neurological, indrawi jeung psikologis). Faktor positif jeung negatif dina kasuksésan gencatan patempuran roko nu dicirikeun, sarta metoda béda digambarkeun bako. Tungtungna, dokter mere pamadegan sarta pangalaman na nyanghareupan tantangan ti stopping roko.