La

[Social_share_button]

A tentara anyar anu nyokot bentuk di AS

Sanggeus kawentar Star Wars Ronald Reagan di 80 taun, Donald Trump hayang tentara-Na spasi. Jeung Présidén AS dimimitian ka garap.

sunrise-1756274_1280.jpg© pixabay

Eta kudu disebut "Spasi Force" na bakal cabang militér kagenep ti Amérika Serikat na. 19 Pébruari ieu, Donald Trump nanya ka pentagon nyieun RUU pikeun nerapkeun tentara anyar ieu spasi. Tujuan utama lembaga bakal, dumasar kana Presiden AS, ngajaga satelit serangan imah, naha fisik atanapi liwat cara nu lian, kayaning Hacking atawa gangguan. Tapi ogé bisa balik salajengna, anu diréktif nyarios yén "Spasi Force" merta boga kerangka operasional pisan lega. Numutkeun wasiat Trump, NASA teu aub di proyék militér spasi ieu tapi sigana align jeung wasiat Présidén.

Sanajan kitu, sababaraha voices masih tinggi, kayaning urut Astronot Tandaan Kurnia, anu ceuk dina Juni, neangan ide "Tolol"arguing yén Angkatan Udara AS Spasi Komando geus boga leuwih atawa kurang dina muatan tina misi sarua salaku struktur anyar. Teaser Kurnia ditaros upami eta bakal unwise nyieun Unit militér katujuh dedicated ukur keur kapal selam sarta nyauran "gaya handapeun laut." Sababaraha anggota di Kongrés ogé geus dikedalkeun masalah serius ngeunaan Investasi publik dipikabutuh pikeun palaksanaan panangan anyar ieu Paman Sam.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.lesnumeriques.com/vie-du-net/force-spatiale-donald-trump-se-precise-n84125.html