Proyék nawiskeun: 20 Kaamanan perwira

[Social_share_button]

Kaamanan Global System

parusahaan kaamanan swasta, gawe utamana di guarding sector sarta panangtayungan hak milik sarta jalma pilari pangabutuh na

Patugas kaamanan (20); posisi permanén di Douala

prasarat:

  • aya umur antara 21 taun 45 taun
  • Jadi di presentasi fisik alus
  • Pangalaman ngeunaan sahanteuna sataun dina posisi sarupa mangrupa asset
  • kasadiaan saharita

ciri desirable

  • Vigilance tur hormat pakakas dipercayakeun;
  • Réaktivitas na prudence;
  • éksprési lisan alus;
  • Alus presentasi tur kasehatan pribadi;
  • Alus kaséhatan fisik jeung méntal;

Constitution of file

  • A surat motivasi
  • A neruskeun

bentuk réngsé kudu dikirim ka email handap gss.office@yahoo.fr avant on Pébruari 28 2019. Catetan: nyebut dina posisi objék dilarapkeun