ngajauhan Pajak:: ékonomi KUBS dihukum denda rékaman 3,7 miliar

[Social_share_button]

Bank swasta munggaran di dunya ieu dihukum Rebo pikeun canvassing perbankan ilegal jeung laundering aggravated tina panipuan pajeg di Perancis.

Éta catetan a. Grup perbankan Swiss KUBS kudu mayar denda 3,7 milyar pikeun evading pajeg keur taun. Dina pelafalan kalimah Rebo 20 Pébruari, pangadilan Paris geus dituturkeun teh kiriman ti jaksa finansial nasional (PNF) anu ditanya dina bulan Nopémber ka skéma panipuan dimana wae rupa nyetél ku KUBS. Kaadilan dititah kasalahan "Exceptionally serius" saha "Teangan sumber maranéhanana di hiji organisasi terstruktur, sistemik jeung heubeul", Dipedar présidén Christine Mee dina hasil pamariksaan.

Bank swasta munggaran di dunya ieu dituduh ngabogaan rébuan mantuan of taxpayers Perancis pikeun nyinkahkeun pajeg antara 2004 na 2012. bank ogé bakal nedunan 800 juta di Karuksakan dibayar ka kaayaan Perancis, ngadorong nepi jumlah total hukuman leuwih 4,5 milyar. Ahli hukum KUBS geus ngumumkeun maranéhna bakal banding vonis teh.

KUBS panghukuman rupa
KUBS panghukuman rupa

The PNF sempet dieureunkeun Jumlah ieu dumasar kana hukuman jeung pajeg geus pulih tina 4 000 sababaraha repented fraudsters - istilah sanésna ngewa ka dibuktikeun. Dina total, nepi ka 23 miliar bisa ninggalkeun Perancis pikeun buka "sare" di coffers Swiss, nurutkeun survey perkiraan.

Artikel ditangtayungan pikeun palanggan kami Baca ogé moro pihak na canvassing bank menu KUBS dina sidang

moro pihak, turnamén golf, outings kana opera nu ... antara 2004 mun 2012, bank geus deployed sauntuyan usulan sasaran pikeun canvass konsumén poténsial museurkeun kurban miboga pajeg "optimasi". karyawan samping, manajer bisnis anu diondang kana kawijaksanaan utmost. Sababaraha gaduh malah ngaliwatan Alps ski, kontan on deui.

pinalti sedeng di sakuliah dunya

"Urang kudu tega dina pikiran skala sangsi di dunya", Dipedar penuntut Serge Roques menerkeun requisition rongkah ieu, sapuluh kali heavier ti panggedena kantos dikaluarkeun ku hukuman yudisial Perancis ngalawan HSBC 2017 geus keur fakta ngajauhan pajeg.

eThe "foreclosures" anu foreclosures curang, mimiluan bursting tina gelembung resiko "subprime" KPR ngajanggélék jadi jaminan.

The "foreclosures" anu foreclosures curang, mimiluan bursting tina gelembung resiko "subprime" KPR ngajanggélék jadi jaminan. nu Decoders

Acan dibandingkeun fines dikaluarkeun ku régulator sejen, hukuman ngalawan KUBS teu pisan parna. Perkara Rupa AS ngalawan BNP Perancis di 2014Pikeun sanggeus circumvented nu embargoes ditumpukeun ku Amérika Serikat ngalawan Kuba, Iran, Sudan sarta Libya jeung éta dua kali beurat. Rata munggaran sapuluh fines dikaluarkeun ku régulator AS ngaleuwihan 10 miliar (ngeunaan 9 milyar) nalika éta bieu ngaleuwihan eur 500 juta di Perancis.

Leungit, gelut ngalawan ngajauhan pajak ayeuna hadé dianggap di Perancis saprak kasus "CumCum" jeung "CUMex Payil", nu ngajelaskeun sistem optimasi pajeg sejen Majelis Nasional mutuskeun nyieun misi informasi parleménter. Di Sénat, grup ngawaskeun kana gelut ngalawan panipuan tur ngajauhan pajeg ieu nyita.

Perkara Rupa dikaluarkeun Rebo oge sinyal kuat ka pausahaan nu coba negotiating kalimat maranéhanana ngaliwatan sistem konvénsi yudisial anyar dipikaresep publik (CJIP), ditangtayungan pikeun kasus korupsi atawa ngajauhan pajeg laundering. Memang fraudster a ayeuna kudu minat nyobaan negotiate méméh sidang a, saprak aya saeutik kasempetan yen manehna boga pangadilan santai.

Baca ogé Fines bank: gelut ngalawan laundering duit jeung ngajauhan pajeg intensifies
ngajauhan Pajak: bisi KUBS