Simpen: Samsung ngajalankeun peperangan smartphone foldable

[Social_share_button]

Grup Koréa Kidul nyandak undak dihareupeun saingan na Rebo ku unveiling modél anyar na, bari sektor smartphone ngalaman serelek kahijina di jualan di 2018 tur nyiar inovasi pikeun nyegerkeun pasar jenuh.

T

The foldable smartphone Samsung melu diwakilan ku Présidén jeung CEO Samsung mobile DJ Koh di San Fransisco on Pébruari 20.
The foldable smartphone Samsung melu diwakilan ku Présidén jeung CEO Samsung mobile DJ Koh di San Fransisco on Pébruari 20. Kirana Sullivan / Getty / AFP

Samsung hayang motong jukut handapeun suku tina pesaing anak, eta hasil. Presenting Rebo 20 Pébruari di San Fransisco (California), hiji telepon layar tilepanProdusén Koréa Kidul geus overtaken saingan na, anu dipesen iklanna pikeun Mobile Dunya Kongrés (MWC) dina Barcelona, ​​panto bakal muka Senén Pébruari 25.

Baca ogé Samsung rinci smartphone na foldable, tilu Galaxy anyar S10, sarta 5G mobile

Resmina, acara Samsung urang ieu showcase generasi panganyarna produk di rentang S na, nu celebrates ulang kasapuluh na. Ieu aya sataun ieu sababaraha model, nu kompak S10e (euro 759) S10 + sareng terabyte gudang (euro 1 609). Ku kituna loba produk meunangkeun ka nyintésis éta pangalusna tina warisan tina merek.

Tapi panon panongton anu ngancik oge ka mangsa nu bakal datang. Aranjeunna teu kuciwa. The anyar Samsung Galaxy melu némbongan salaku telepon diagonal 4,6 inci. Tapi sakali smartphone unfolded - sakumaha eta bakal muka buku - eta pas 7,3 inci, ampir ukuran tina hiji iPad leutik. Ieu bakal dipasarkan ti April 26.

Hiji imperatif Ékonomi

Konsep telepon flip mangrupa hobi heubeul industri mobile. Kusabab 2011, di Consumer Electronics Tembongkeun (CES) di Las Vegas (Nevada), Samsung kungsi ngémbarkeun mintonkeun fléksibel. Taun anu sarua, Nokia wangsit nu Alat kinétik, anu lamun henteu pliable, éta fléksibel ... Saprak harita, loba pabrik geus Filed patén-patén, sarta kadangkala dibere model teken nu outlines naon bisa janten telepon flip.

Anyar, nu Royole Cina dipasarkan smartphone misalna, diwanohkeun dina CES di Las Vegas 2019. Tapi éta alat, nu Sigana mah a portopolio gendut, boro yakin, atawa estetika, atawa kinerja na. Sedengkeun pikeun kagunaan na - hal ieu ngamungkinkeun, contona, pikeun lalajo dua film béda dina dua sisi - aranjeunna geus diangkat sababaraha patarosan.

bagean ieu metot pamaén pangbadagna di sektor kudu ngamimitian di kompetisi taun ieu. Sagalana nunjukkeun yén Huawei benefit Cina di Barcelona MWC nampilkeun model foldable. Dua pesaing séjénna kedah lakonan hal nu sarua. Dina sagala, tilu atawa opat pabrik kituna bisa nampilkeun produk misalna, numutkeun Thomas Husson Forrester.