Cryptocurrencies kayaning Bitcoin na Etherium selon Crypto Firebrand Dupi Unstoppable - More Tron litecoin, stellar, Bitcoin Cash Bitconnect Ripple na XRP:

[Social_share_button]

Ti Bitcoin na Ethereum urang potensial pikeun ngaruksak quo status ka warta badag ti IBM jeung stellar, didieu mangrupa katingal di Harita sababaraha carita megatkeun di dunya crypto.

Duit, Daya sarta Crypto

ngajengkeun Crypto sarta pendidik nyebutkeun Andreas Antonopoulos Bitcoin na Ethereum anu unstoppable. The crypto outlet ngadekrip nembe spoke mun Antonopoulos, sarta highlights naha anjeunna percaya ka dua cryptocurrencies ngarah moal dianggo di tandem ka ngaruksak quo status duit jeung kakawasaan.

" 'Waktu Bitcoin Janten hijina pilihan,' anjeunna intoned, 'tingkat korupsi jeung nyiksa daya Éta Arurang bade tingali di komunitas Bitcoin bade merlukeun kami keur ngawangun hal pikeun ngaruksak eta.' Anjeunna terus: 'Lamun ngan ngaganti struktur kakawasaan perbankan sentral jeung struktur kakuatan tradisional a Bitcoin-maximalist-billionaires,' tuluy manéhna, 'yén [moal] ngarobah nanaon.'
Parah kénéh, kakuatan compromised. Salaku anjeunna kukituna Dibahas dina panjangna di Na Obrolan dua-jam-ish di ETHDenver Saptu, jangji jeung tujuan crypto - dina kotak Ethereum ieu - anu 'kode unstoppable' software Éta teu bisa dimanipulasi, gabungan dina emas milih ditelasan ku Sakur kakuatan tunggal. (Bitcoin Angger aya 'uang unstoppable.') Ku kituna, éta hariwang _him_ Éta mangrupa breed anyar calo kakuatan tadi kentel dina jaringan Ethereum jeung diselapkeun diri salaku titik sentral gagal ".

Bitcoin, Ethereum, XRP, litecoin, Bitcoin Cash

The Japanese bursa crypto BitPoint geus meunang persetujuan pangaturan pikeun ngjalankeun hiji bursa crypto di Thailand, Nikkei ngalaporkeun. bursa nu diperkirakeun Mimitina pamawa Bitcoin, Ethereum, XRP, litecoin na Bitcoin Cash.

Bitpoint Japan Ieu salah sahiji séntral crypto munggaran disatujuan ku Badan Layanan Financial Jepang (FSA). Perusahaan aussi ngoperasikeun di Malaysia, Korea Kidul, Taiwan jeung Hong Kong, jeung rencana rék dilegakeun ka Singapura dina mangsa nu bakal datang.

Ripple

sirah global Ripple ngeunaan perbankan bakal nyarita di Wanita dina konférénsi Mobile on Pébruari 26th di Barcelona, ​​Spanyol. Selon kalénder acara, manéhna bakal ngobrol ngeunaan dampak poténsi blockchain urang dina dunya keuangan sarta beyond.

stellar

Wapres IBM ngeunaan currencies digital sarta blockchain Jesse Lund nyebutkeun buta tech bakal nembongkeun hiji pengumuman utama ngeunaan ICT stellar-Powered IBM Dunya Kawat bulan hareup. Dunya Kawat mangrupakeun jaringan finansial anu ngamungkinkeun bank jeung lembaga keuangan pikeun ngirim tur settle pangmayaran cross-wates di deukeut real-time.

Di IBM Mikir 2019, Lund Cenah sababaraha bank ngaluarkeun aset peta digital dina platform anu.

"Simkuring nuju bade janten langkung ti nagara 50 ngarojong kaluar tina gerbang, 30 mun 40 currencies, sarta makers pasar cukup pikeun nyered sapanjang emas 30 40 bank. Jadi we'll-boga bagian signifikan tina dunya katutup ...

Urang saena hurup tina niat kalawan Sababaraha bank sabudeureun dunya nepi ka ahir media digital sarta currencies, stablecoins na currencies lianna. Tujuanana kami téh neruskeun rék dilegakeun jaringan Kitu jeung nepi ka global Nyadiakeun sinyalna Dina tilu nepi ka lima taun Dimana anjeun Sabenerna bisa ngirim remittances dina cara konsisten, waktos langsung, dina waragad pisan low ti mana di dunya ka mana di dunya ".

Tron

Tron kakara réngsé wewengkon ngabeuleum anyar, Nyoplokkeun tokens TRX basis Ethereum 339,707,697 ti sirkulasi. ngabeuleum mangrupa salah sahiji lengkah final dina migrasi Tron urang kaluar tina blockchain Ethereum.

FBI nyebutkeun éta nalungtik fallout ti Bitconnect, sarta hayang ngobrol jeung investor dibeuleum ku cryptocurrency hina.

"The FBI ieu néangan korban poténsi Saha invested dina cryptocurrency Bitconnect sudut (BCC), qui munggaran dirilis ngaliwatan awal sudut taun maturan orchestrated ku Bitconnect di 2016 Nopémber.

Pikeun majorité tina ayana BCC urang, hiji-hijina tempat mésér, dagang, atanapi ngajual cryptocurrency nu Was bursa ngaliwatan proprietary hosted ku Bitconnect. Ku pertengahan Desember 2017, CCB boasted cap pasar leuwih $ 2.5 triliun. Bitconnect dijamin investor nepi ka total balik 10 persen dina investasi per bulan Maranéhna, Nuturkeun sistem tiered-investasi dumasar kana jumlah deposit awal hiji investor urang. Sakabéh pasar pikeun BCC nabrak di ahir Januari 2018, sanggeus-dua jaminan kaayaan-tingkat AS régulator panongton dikaluarkeun hurup dinyana investor ti jenis Ponzi-kawas tina Bitconnect. Ieu ngakibatkeun shutting handap lengkep Telepon Bitconnect TIK bursa pikeun BCC ngaleungitkeun pasar pikeun cryptocurrency jeung stranding investor jeung cryptocurrency deukeut-hargana ".