Taya, Lady Diana éta moal hamil lamun kacilakaan fatal dirina KRITIS analisis

[Social_share_button]

tés getih geus tungtungna diucapkeun. Leuwih ti dua puluh taun sanggeus pupusna Lady Diana dina kacilakaan mobil di Pont de l'Alma di Paris, mangrupa tim élmuwan ngabuktikeun yen putri éta moal reuneuh dina waktu tragedi nu. Guaran.

Ieu mangrupa analyse getih tungtungna ditutup debat. A coroner geus wangsit sanggeus nganalisa kritis Lady Diana éta moal hamil lamun manehna pupusDina éta kacilakaan mobil di Pont de l'Alma di Paris dina Agustus 31 1997. hiji artikel koran Britania The Times dijieun wahyu, Dumasar buku rék kaluar, sarta anu judulna bisa ditarjamahkeun jadi: ". A pilarian forensik bebeneran" Panulis survey, Professor Angela Gallop, 45 taun, ieu dumasar kana dua extracts getih tina Lady Diana. Sampel getih munggaran diwenangkeun anjeunna pikeun nembongkeun yén Lady Diana teu kaasup hormon kakandungan (hCG). "Nu kadua geus ngungkabkeun yén Aisyah nyandak euweuh pél kontraséptif. "Said Professor Angela Gallop nu Times.

Hiji Kepala tim forensik ti bergengsi Universitas Raja urang College, London, dipingpin tim élmuwan dina urutan uninga lamun Diana expecting anak katilu dina kacilakaan ieu. transfusions getih anu dibikeun ka putri dina usaha tetep hirup dina hawa sanggeus kacilakaan teh nyusahkeun tés ieu. getih dianalisis ieu dikumpulkeun jok dikawasaan ku Diana Mercedes nu manéhna tiwas. Baraya ti Diana kungsi ngomong yén euweuh bukti dituduhkeun yén Diana éta reuneuh.

Di tungtung 1997 usum panas, maot Diana di kacilakaan ngajempolan. The Putri Wales éta dina mobil kalayan lover nya Dodi al-Fayed tur supir Henri Paul. pupusna ngajempolan kulawargana, hususna putrana Harry, teras yuswa dua belas. leungitna Ieu ogé ngajelaskeun na kahayang ninggalkeun Kensington Istanadimana Diana ngarasa tertindasLajeng Harry bakal ngajaga kulawargana sateuacan datangna anak di cinyusu. Sobat ti Meghan Markle jeung Pangeran Harry, George Clooney ieu nembe diperkirakeun yén duchess nu ngalaman Sussex a tekad sarupa hiji Diana geus korban.

Victor Nicolas Sumber: Gala