Kylian Mbappé: dina lagu jadi ikon maén bal.

[Social_share_button]

Dianggap pamuter kalawan poténsi rongkah pikeun taun, Marco Verratti confirms leuwih taun sagala alus anu urang panginten anjeunna on kadatangan na di PSG. The asli tina Pescara ieu disimpen ogé ngobrol ngeunaan retakan kalawan poténsi kuat, kaasup Kylian Mbappé. Kituna dina majalah resmi bandung, gelandang Île dijieun upeti ka dunya jawara 2018. Numutkeun Marco Verratti, PSG nangtung aya salah sahiji béntang badag anu bakal ditandaan sajarah maén bal di mangsa nu bakal datang. A upeti anu pasti bakal mangga poko prihatin.

"Mbappé? Ieu hésé di pangheulana ngabayangkeun yén Kylian ngalakukeunana geus dimana manehna nyaeta dinten. PSG leungeun salah sahiji pamaén anu bakal ditandaan sajarah maén bal di taun datang. Simkuring kabeh senang mun gaduh anjeunna dieu kalawan kami, mun bisa lalajo eta di tangerang jeung ngabahas kaulinan jeung manehna. Bener mangrupakeun kasempetan gede pikeun mibanda di sisi urang. Kylian geus kahontal hal luar biasa keur umur na. Bisa balik malah leuwih luhur. Anjeunna pantes naon kajadian manéhna, anjeunna jalan teuas. Terus kawas ieu " Marco Verratti geus dipercayakeun, sagemblengna reueus pikeun hiji anu geus ngoleksi gol di Ligue 19 1. Ieu cukup keur ... Sumber: FOOT1.COM