Proyék nawiskeun AT Bolloré

[Social_share_button]

gambaran

Proyék Bolloré Logistik sarta Angkutan: jaringan pangurus jeung TELECOMS M / F

Urang ayeuna recruiting pikeun cabangna kami dumasar dina Douala, Kamerun a (01)
Administrasi sarta Télékomunikasi jaringan H / F
Napel (e) Kapala Jaringan na Telecoms nu Systems Department Émbaran,
anjeun bakal ngarojong:
· The administrasi tur pamaliharaan sahiji jaringan sarta infrastruktur Telecom;
· Operasi sahiji jaringan sarta telekomunikasi infrastruktur;
· The pencegahan malfunctions tur ngawaskeun infrastruktur jaringan jeung
telecoms.
· Ulikan jeung ngembangkeun jaringan sareng infrastruktur Telecom (manajemen proyek)
· Rojongan pamaké patali infrastruktur jaringan jeung telecoms.
Salaku misalna, anjeun bakal:
· Ngajaga peta sadaya alat-alat jaringan sarta infrastruktur
· Ngajaga inventory pakakas jeung jaringan sarta Telecom jasa;
· Ngajaga dokuméntasi konfigurasi parabot;
· Mastikeun cadangan tina konfigurasi jaringan sakuliah sarta unggal na
alat-alat;
· Larapkeun prosedur administrasi, operasi jaringan tur ngawaskeun sarta
telekomunikasi;
· Mawa kaluar operasi pangropéa on parabot na jaringan layanan na telecoms
;
· Infrastruktur jaringan Monitorer na Telecom pikeun mastikeun kasadiaan jeung
kinerja jasa sadayana patali. Ngalaporkeun sagala discrepancies atawa anomali dicirikeun;
· Nganalisis kinerja jasa, ngaidentipikasi sela sarta nyandak Peta corrective
nyukupan;
· Candak requests muatan, insiden jeung masalah jeung jaringan Telecom disambungkeun
jeung Center Service atanapi subcontractors sarta pamaké;
· Diagnosing nyababkeun malfunctions sarta ngajukeun koréksi sarta solusi
bagian;
Ngahasilkeun ngalaporkeun dina kualitas jaringan sarta Telecom jasa;
· Analisa dampak na integrasi solusi anyar;
· Patikeun patuh standar Grup (Quality, Kasalametan) ku panyadia ladenan;
· Ngatur, rencana, monitor, kontrol jeung nutup panyadia campur kana
infrastruktur;
· Atur deployment sahiji solusi jeung alat dina infrastruktur;
· Ka ngahasilkeun, administer loka komunikasi;
· Assess jeung ngatur resiko ka jaringan sarta Telecom;
Profil
BAC + 5 latihan dina jaringan sarta Telecom, anjeun geus miboga pangalaman anjeun (5 taun minimum)
kaahlian kuat dina administrasi, operasi jeung / atawa rojongan dina IT sarta Manajemén
proyék dina widang jaringan sareng telekomunikasi. Geus digawé di salah sahiji atawa leuwih
lingkung multi-loka.
Anjeun nyekel certifications dina widang jaringan sareng telekomunikasi (CISCO, ALCATEL ...)
Geus digarap jeung / atawa geus dilatih pikeun parabot canggih pikeun jaringan sarta Telecom.
Fluency dina basa Inggris sarta hiji kualifikasi internasional bakal jadi aset utama (Microsoft,
ITIL, jsb).
Anjeun hubungan nu panggampangna tur boga rasa jasa. disiplin anjeun, ketersediaan anjeun,
analitik sarta sintésis, metoda anjeun sarta kaahlian organisasi anjeun bakal ngaktipkeun anjeun
Anjeun poténsi pinuh maranéhanana di posisi ieu.
Panawaran:
Mangga kirimkeun CV anjeun sarta Letter of Motivasi ku email ka Cameroon.recrutement-btl@bollore.com at
engké ti Pébruari 28 2019 nunjukkeun OFEX-BTLCMR0119 na nuduhkeun judul proyek di
baris judul.

Bagikeun na kirimkeun pos ieu babaturan anjeun!