Budaya: R. Kelly, béntang R & B, sued pikeun narajang seksual

[Social_share_button]

The tuduhan publik mimiti ngalawan penyanyi deui ampir dua puluh taun. Baheula taun ieu, kaadilan Amérika éta deui sibuk sanggeus sékrési hiji dokumenter damning.

Dituduh keur dua puluh taun, R. Kelly ieu pamustunganana tertangkap ku kaadilan. The Amérika R & B béntang ieu boga muatan Jumaah Pébruari 22 di Amérika Serikat, tina narajang seksual aggravated. Tilu opat accusers na éta antara 13 na 16 taun wanoh, nu lumangsung di 1998 mun 2010. Umur panganyarna nya éta waktu kanyahoan.

Kimberly Foxx, penuntut di Cook County, nu ngawengku Chicago (Illionis), kota asalna sarta tempatna penyanyi 52 taun, ceuk presentasi pikeun hakim a ieu dijadwalkeun Sabtu. Dina dédéngéan nu kedah ditalungtik bail mungkin anak.

Dina konferensi pers, Mme Foxx ginned sapuluh biaya dibawa ngalawan Robert Sylvester Kurnia ngaran nyata: tiap geus makéna kalimah tina tilu nepi ka tujuh taun panjara. R. Kelly dijadwalkeun pikeun némbongan 8 Maret manéhna ceuk. Ngahubungi ku Agence Perancis-Presse, anu pangacara ti penyanyi, Steve Greenberg, ieu mah langsung aya.

biaya anyar

muatan asalna sanggeus publikasi biaya perkosa anyar ngalawan R. Kelly. Dua awéwé, Latresa Scaff na Rochelle Washington geus sahingga dihasilkeun poto nu maranéhna muncul; eta dicandak dina 1995, sedengkeun maranéhna miboga 16 na 15 taun. Kabéh pasang aksi kalayan LL Cool J, anu maén kalawan R. Kelly dina hiji konsér di Baltimore (Maryland). "Lamun sanggeus, Mr. Kurnia geus ditémbongkeun kami ramo jeung ngawartoskeun layanan kaamanan naSaid Mme Scaff, ayeuna yuswa 40 taun. Anjeunna ngawartoskeun aranjeunna nyandak urang kana panggung. "

Manéhna nyebutkeun maranéhanana ditawarkeun lajeng alkohol jeung ganja jeung nu dipingpin aranjeunna ka kamar hotél. Lajeng R. Kelly bakal datang kana kamar, sirit na kaluar tina dicalana, sarta geus ngaku kelamin maranéhanana. "Anjeunna lajeng ditembus kuring, sanajan kuring teu bisa idin nanaon"Terus Latresa. Samentara éta, kabogoh na Rochelle Washington ieu nyumput di kamar mandi.

pangacara maranéhanana, Gloria Allred - kasohor maké sababaraha battles pangadilan pikeun hak awéwé - nyebutkeun R. Kelly pernah ditanya umur maranéhanana sarta yén rumaja ngayakeun éta teu bisa idin. Manehna ditambahkeun yén maranéhna kungsi lajeng ngawartoskeun carita maranéhna pikeun para sahabat sarta kolotna dina waktu kajadian, tur maranéhna bakal duanana daék mere kasaksian dina sumpah.

dokumenter overwhelming

Aya hiji minggu, kacida média Pangacara Michael Avenatti - kaasup defending éta aktris porno mang rebu-rebu Daniels di sengketa na jeung Presiden teh Amerika Donald Trump - ieu ogé bisa disebutkeun diilikan tina hiji video anyar némbongkeun R. Kelly mibanda kelamin jeung minor a. Anjeunna oge cenah kungsi dituturkeun "Bukti video anyar ieu ngadegkeun kasalahan" penyanyi jeung Jaksa of Cook County.

Baca ogé kaadilan Amérika geus mobilized sanggeus hiji dokumenter ngeunaan penyanyi R. Kelly

"Saatos dua puluh lima taun nyiksa seksual sarta narajang dina runtuyan katresna leutik, éta waktu keur R. Kelly akuntabel", geus kedalna on Twitter.

CNN nempo video dikirimkeun ku otoritas Mr. Avenatti. "Ieu nembongkeun lalaki taranjang nu nembongan jadi R. Kelly gaduh leuwih kelamin jeung mojang", Digambarkeun saluran Amérika nyarios yén éta evoked rarangan Na, dijelaskeun yén maranéhna kungsi "14 taun".

Penyanyi sarta produser, panulis tabung Abdi yakin tiasa ngapung, Ieu prosecuted di 2002 keur syuting meta seksual antara anjeunna jeung gadis of 14 taun, tapi ieu tungtungna ngabukti dina 2008.

Baheula taun ieu, kaadilan Amérika éta deui sibuk, sanggeus siaran tina hiji dokumenter damning. di Salamet R. Kelly, lila genep jam, dirilis dina bulan Januari dina Hirupna channel kabel, sababaraha awéwé dituduh singer sahiji mibanda kelamin jeung katresna dina 16 taun bari manéhna sorangan éta utama.

saksi sejenna assure anu singer ieu dikurilingan ku awéwé anjeunna geus ngancik kana budak sex sarta ayeuna tos rengse neukteuk off ti baraya maranéhanana.