News Kaséhatan: keur kuring layak pikeun A perjangjian Spa cageur kalayan?

[Social_share_button]

Pikeun manggihan lamun aya layak pikeun perjangjian perlakuan spa sareng kami kudu ngobrol jeung dokter anjeun, ukur bisa nulis resep spa mangrupa lamun eta mangrupa solusi mujarab pikeun kaayaan anjeun.

a perjangjian jeung spa memang kudu compulsorily prescribed ku dokter (Dokter anjeun atanapi ahli anu, rheumatologist contona) jadi pikeun periode 18 perlakuan dinten di 6 7 poé (teu perlakuan dina Minggu)kauntungan ti rojongan pikeun asuransi kaséhatan.

dokter Anjeun (atawa ahli) kudu nulis resep cageur dina wangun resmi (Ngundeur formulir sampel rojongan) Engké di suku saméméh tanggal dipikahoyong pikeun pengobatan Anjeun. Ieu prescribes perlakuan Anjeun gumantung kana kaayaan anjeun. Eta nyebutkeun dina manajemén ti asuransi kaséhatan atawa tungtunan terapi jeung spa dianjurkeun pikeun kaayaan anjeun. Pikeun pengobatan gangguan babarengan 2, cenah orientasi ganda jeung diadaptasi stasiun.
➜ The balikna rojongan Anjeun kedah sumping dina 1 bulan: pariksa deui!

dokter Anjeun bisa nulis resep kontrak spa sareng lamun boga salah sahiji kaayaan di handap:

// // Rheumatology

Osteoarthritis - degenerative sarta radang rematik - gangguan Musculoskeletal - osteoporosis - nyeri deui Low - Sciatica - Tendonitis - rematik Rheumatoid - Ankylosing spondylitis - sequelae of trauma atawa bedah - peradangan kronis ti tendons - Fibromyalgia Sindrom - stiffness Joint - narekahan Suites

ngajalajah spas ngarojong Rheumatology (RH)
en di dieu

// // Phlebology

limfatik insufficiency - Hemorrhoids - suku beurat - busung lapar kronis ti extremities handap - phlebitis sequelae - Sindrom Raynaud urang - thrombosis venous na sequelae - gangguan Vascular tina extremities - urat varicose sarta borok varicose

ngajalajah spas ngarojong Phlebology (PHL)
en di dieu

// // neurologi

myopathy neurological - Fibromyalgia - Charcot Marie Huntu Kasakit - kasakit Parkinson - paralisis sanggeus stroke a - Post Polio - Langkung Sclerosis - sequelae of hemiplegia - Sanggeus paraplegia

ngajalajah spas ngarojong neurologi (NEU)
en di dieu

// // engapan saluran

alergi engapan - Asma - Bronchitis - Otitis - sinusitis - alérgi Rhinitis - Tonsillitis - rhinosinusitis - rhinoplasty - rhinopharyngitis kumat - sari - batuk spasmodic - COPD

ngajalajah spas ngarojong rél (VR)
en di dieu

// // cerna jeung Métabolisme

gangguan Hepatobiliary - hampang atawa sedeng Crohn urang Kasakit - Ulcerative colitis hampang atawa sedeng - épék kasakit parasit peujit - Bowel

ngajalajah spas ngarojong saluran Alimentary na métabolisme (Masehi)
en di dieu

// // Kasakit Cardio-artéri

panghina - kasakit periferal arteri - hipertensi - Raynaud urang kasakit - infarction sequelae - perlakuan bedah Suites bypass, dilatation artéri

ngajalajah spas ngarojong kasakit arteri cardio (MCA)
en di dieu

// gangguan tina mukosa lingual lisan //

Aphtose - Bouches garing - kaduruk pos-radiasi - Glossitis - Intoleransi mun prostheses dibereskeun atawa mobile - Leucokératose - Lisan lichen Plan - kasakit Periodontal - sequelae of trauma atawa bedah - Stomatodynie

ngajalajah spas ngarojong tina gangguan tina mukosa Bucco-lingual (AMB)
en di dieu

// // kemih saluran sarta Métabolisme

batu kemih - colibacilloses - cystitis - cystalgia - inféksi kemih - Prostatitis kumat

ngajalajah spas ngarojong saluran kemih jeung métabolisme (AU)
en di dieu

// // Dermatology

Acnes - Scars - éksim - pruritus kronis - Psoriasis - flushing raray - nundutan sequelae

ngajalajah spas ngarojong Dermatology (der)
en di dieu

// // Gynecology

Mini cures natal na pos-natal pra - pelvic jeung heunceut nyeri - dysmenorrhoea - inféksi kumat - Gangguan of ménopause nu - kareseban nyeri - Sequels episiotomy - halodo mukosa pelvic

ngajalajah spas ngarojong Gynecology (GYN)
en di dieu

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Nyiapkeun cageur anjeun
buka di dieu

Manggihan ka spas deukeut anjeun