Paris: a lalaki diserang ku pedang jeung knives

[Social_share_button]

Korban, tatu parah, keur macet jarakna pikeun gerakan Islam. Tapi kami henteu terang alesan kanggo agresi teh.

Penyidik ​​anu ayeuna nuju nyambungna. Ieu telat Sabtu sore, narajang kekerasan langka lumangsung dina ka-dua ka Paris. Kanyataanna lumangsung samemeh jam 18 di sudut Rue Bisson sareng Pegangsaan de Belleville, arteri sibuk di Paris wétan. Pikeun alesan acan aya anu nangtukeun, lalaki éta ditembak ku belasan lalaki angkatan anu nganggo péso sareng pedang.

"Ieu 17h30 mun urang kadéngé marengan aranjeunna," ceuk juru ramé di tukang joglob Tripletta. Kira-kira sapuluh lalaki keur nyerang anu lian. Yeuh, sanés anjeun. Kaléran pengobatan, urang tina taun 41, anu aya di tempat-jalan éta, sanés nyumput ka réstoran samentawis narajang lawan anu ngungsi.

"Dulur geus dikumpulkeun," nyebutkeun muludan teh. Nu manusa nyokot péso na dina counter jeung ngungsi di cellar restoran urang. Anjeunna ngaluarkeun getih di sisi sareng leungeun éta. Manéhna mendebatkeun tourniou pada pundukna sarta para firemen datang sarta ngambil alih. Anjeunna di shock. "

"Saé pisan" tatu

Tertolong langsung ngalawan katerangan anu serius ti belah kulon. Anjeunna geuwat dicandak ka rumah sakit La Pitié Salpêtrière (arrondissement ke-13). "Tatu-Na anu parna pisan," nyanyakeun caket sumber anu caket kana catetan.

Dipikawanoh pangeusi kacamatan, tapi teu merta janten "anak ti chorus", korban macét S, deukeut kana gerakan Islamis. "Tapi anjeun kudu ati pisan," élingna sumber yudikatif. Dina ieu tahap, mustahil bisa nyaritakeun hiji pamadegan antara kombiksi sareng agresi. Hasil panalungtikan tadina oge awalna. "

Dua jam samemehna, nurutkeun saksi anu kapendak di lokasi, wanoja murag di jalan Bisson angkatan pedang. Manehna geus disarmed ku passerby lajeng lajeng patroli pulisi. Sigana eta duanana terang silih, numutkeun saksi.

Kantor jaksa Paris dibuka hiji panalungtikan pikeun ngusahakeun pembunuhan, dipercayakeun Kec. Pulisi yudisial kadua (DPJ). [1] Pasihan lukaana, korban sempet teu kadenge Minggu soré ieu.

Source:http://www.leparisien.fr/paris-75/paris-un-homme-attaque-a-coups-de-sabres-et-de-couteaux-24-02-2019-8019321.php