Olahraga: hal nu henteu patuh, ngiringan pulisi, catetan Perancis ... naon kudu urang nyebut sabtu minggu olahraga

[Social_share_button]

Olahraga warta ngeunaan sabtu minggu teh teu dugi ka exploits of Kylian Mbappé jeung meunangna tina XV Perancis ngalawan Skotlandia.

Sumuhun, Kylian Mbappé didaptarkeun 50 nae sarta 51e gol Liga 1Salila meunangna ngalawan Paris Nîmes (3-0).

Kylian Mbappé dina patandingan ngalawan Nimes.
Kylian Mbappé dina patandingan ngalawan Nimes. Gonzalo Fuentes / Reuters

Sumuhun, nu XV Perancis meunangkeun kameunang kahijina dina 2019 Kajuaraan Genep Bangsa ngéléhkeun Skotlandia (27-10).

Tim Perancis sanggeus meunangna ngalawan Skotlandia on Pébruari 23 2019.
Tim Perancis sanggeus meunangna ngalawan Skotlandia on Pébruari 23 2019. Christophe Ena / AP

Sumuhun, Monako geus konsistén keok Lyon sarta terus ngaji nya ku opat kaulinan tanpa eleh di liga nu.

Danijel Subasic, Leonardo Jardim na Radamel Falcao sanggeus meunangna Monako ngalawan Lyon on Pébruari 24 2019.
Danijel Subasic, Leonardo Jardim na Radamel Falcao sanggeus meunangna Monako ngalawan Lyon on Pébruari 24 2019. Valery HACHE / AFP

Tapi hal sejenna kajadian sabtu minggu ieu di dunya olahraga. Jeung sugan nu nuju lasut.

Tilu palajaran tina sabtu minggu teh

  • mimiti anjeun Kristal Globe, Anjeun bakal meunang

Témbongkeun gambar on Twitter

FFS

@FedFranceSki

ngéléhkeun Piala Dunya ????
Le ???????? Meunangna asup 2e di 2 poé sarta ngéléhkeun éta kristal dunya istimewa! gede pisan ????????????@BaronAlizee Butuh up a 3e geulis 🥉
???? @FISfreestyle

Dina kulawarga MidolAbdi hoyong nu ngora. Lima taun sanggeus éta perunggu dimeunangkeun ku Olimpiade Jonathan di Sochi, anu Perancis Bastien Midol meunang Kristal Globe tina Piala Dunya ski cross dina Minggu dua ngéléhkeun dina dua dinten di jalan satapak di andika Valley, Rusia.

video study

FISfreestyle

@FISfreestyle

Perancis urang Bastien Midol Dilaksanakeun dina keur kadua Meunangna dina jangka waktu dua poé 'di andika Valley dinten pikeun ngamankeun Audi FIS ski Palang Piala Dunya kristal dunya pikeun 2019!

Badag hasilna final:
1. Bastien Midol (FRA)
2. Alex Fiva (Sui)
3. Brady Leman (bisa)
4. Florian Wilmsmann (Ger)

Kalawan 224 nunjuk dihareupeun sejen Perancis, Jean-Frédéric Chapuis méméh lomba panungtungan musim di Veyssonaz (Swiss), nu 17 Maret Bastien Midol bakal ngagabung sahingga baris sukses Swiss Marc Bischofberger .

"Kuring boga gangguan saeutik kana meunang leuwih émosi abdi geulis jeung sadar yen eta anu kaala, Geus anjeunna commented di Dauphiné Libéré on datangna. Jigana nu saeutik ku saeutik kuring bakal sadar. Abdi ngarep pisan gaduh. Pikeun ayeuna mah, abdi mung gaduh makuta Rusia geulis jadi piala a. Sagalana éta dina kahadean mah. Lajeng abdi retak saeutik nalika insinyur abdi, Laurent Dufour, anjog. dunya ieu sareng dua victories ieu, éta sakitu legana berkat anjeunna. Kuring teu bisa nahan deui lawon abdi. "

  • Di palatih anjeun dina publik, Anjeun henteu patuh
Kepa Arrizabalaga nampik pikeun ninggalkeun nalika palatih na mutuskeun pikeun ngaganti anjeunna.
Kepa Arrizabalaga nampik pikeun ninggalkeun nalika palatih na mutuskeun pikeun ngaganti anjeunna. Tim Irlandia / Pa

Cape Kepa atanapi henteu? sabtu minggu ieu, nu pengamat bal miboga kasempetan pikeun tanda tanya teh Laws of the game. Naon nu bakal kajadian mun pamaén, palatih na hayang ngaganti, refuses kaluar? adegan éta di ahir waktu tambahan dina final Piala Inggris antara Manchester Kota tur Chelsea. Kepa Arrizabalaga, anu London Guardian, nyaéta protagonis.

Bari Maurizio Sarri milih ngarobah hansip (anu narima perlakuan sababaraha kali) nu robah dina diumumkeun ku spiker na Caballero, anu hansip kadua Chelsea ngantosan di sela, "Kepa" s ' protes, shouts, pondok, insubordinate, exploding palatih ambek-Na. Sanggeus kajadian luar biasa ieu, jaga nya suksés sarta katuhu pikeun membela Chelsea salila adu pinalti. Londoners leungit, sanajan mangrupa shutdown tina Basque.

beIN olahraga

@beinsports_FR

[🎞️video]????????????
???????? Adegan luar biasa keur final!
🔀 Maurizio Sarri hayang kaluar ... Kepa Arrizabalaga refuses ❌
???? The palatih of Chelsea nyaeta ngamuk!
▶ ️ http://po.st/oxCfiN

"Teu sangka anjeunna menyakiti, abdi teu hoyong anjeunna lamun manehna tetep dina kaayaan ieu, tapi hayang manehna ngan ngabejaan kuring anjeunna masih alus pikeun némbak pinalti on gawang, diungsikeun ka palatih Italia sanggeus game. Mental, Kepa éta katuhu tapi teu merta dina kabiasaan-Na. " salah paham pimanaeun nu pamuter nu apologized.

  • ngiringan pulisi, anjeun bakal apal
The Irishman Jacob Stockdale dina pertandingan ngalawan Italy, February 24 2019.
The Irishman Jacob Stockdale dina pertandingan ngalawan Italy, February 24 2019. Vincenzo Pinto / AFP

The Irlandia bisa lila inget yen kaulinan di Italia. Geus keok ku Inggris salila poé kahiji (32-20), lalaki Joe Schmidt urang nya sieun. Dibawa halftime (16-12), maranéhna direspon dina satengah kadua meunang (26-16) jeung lumangsung katilu di Perancis.

Tapi ieu teu hijina petualangan ngalaman ku rugbi Irlandia sabtu minggu ieu. poé saméméh, maranéhna sempet disaksian a ngiringan pulisi aneh ngaliwatan jalan Roma. A video nu dicokot tina acara alatan Irlandia mobil pulisi Italia aranjeunna muka panto, rada unorthodox. supir kabukti katuhu ka kénca, bari baé linggih di korsi panumpang dijieun sapuan hébat ti jandela ka delight rugbi Irlandia, hilarious.

video study

Billy Whelan@liam11

Irlandia tim rugbi mahluk bodas diantar ngaliwatan Roma .... ku lunatic a

jalma K 31,8 ngobrol ngeunaan eta

Istri sabtu minggu teh: Ninon Guillon-Rosemary

Ampir kawas Lavillenie Ninon Guillon-Rosemary mendominasi kutub Perancis. A minggu sanggeus heureut leungit ngéléhkeun catetan na Perancis di kamar makan, dina kasempetan anu championships Perancis, kutub vaulter of 23 taun nyandak bar 4,73 méter di Gludug Sadaya-Star Clermont-Ferrand, Minggu. Di wadah catetan dunya dina disiplin nu. Hadé bar centimeter leutik catetan saméméhna miboga Perancis, sadar aya ampir sataun ka poé, di hiji tempat.

FFA

@FFAthletisme

???????? Ninon Rosemary Guillon-ngadegkeun anyar ???? Catetan Perancis kutub indoor kolong tina pameuntasan di 4,73 méter dina usaha katilu pikeun @AllStarPerche Clermont-Ferrand! ????

jalma 35 ngobrol ngeunaan eta

Manehna lajeng gagal tilu kali pikeun 4,81 méter sarta réngsé katilu dina kompetisi, on tara jeung Kanada Alysha Newman.

Ninon Guillon-Rosemary, anu ogé nyepeng catetan keur kutub outdoor sareng bar 4,75 méter, anu positioning téa salaku contender serius keur medali hiji di Championships Rohangan Éropa, 1er 3 dina Maret di Glasgow.

Sosok sabtu minggu teh: 22

Claude Puel, dina kaulinan ngalawan Liverpool on January 30 2019.
Claude Puel, dina kaulinan ngalawan Liverpool on January 30 2019. Carl RECINE / Aksi Gambar via Reuters

Sajarah antara Claude Puel na Leicester réngsé dina Minggu. Urut palatih of Lyon tur saé ieu mecat sanggeus runtuyan genep kaulinan tanpa kira meunang (salah draw jeung lima ngéléhkeun) nu dipingpin klub ka twelfth tempat. Leres, klub basa Inggris teu kaancam ku relegation tapi amoy Éropa meureun geus flown kalawan runtuyan ieu.

Gregoire Fleurot

@GregFleurot

Puel diayakeun 16 bulan di Leicester City, moal ridiculous dibikeun standar tina Liga Utama. Dua cara tina ningali rankings: 8 nunjuk payun wewengkon beureum tapi 18 balik heula di Éropa. https://abonnes.lequipe.fr/Football/Actualites / Leicester kota-to-misah-of-nu-palatih-Perancis-Claude-puel / 992322 ...

Leicester Kota dipisahkeun ti palatih Perancis nya Claude Puel

Leicester City, ayeuna twelfth dina Liga Utama aya dina Minggu ngumumkeun PHK tina palatih Perancis Claude Puel.

abonnes.lequipe.fr

Tempo séjén Tweets Gregoire Fleurot

Kalawan terminasi ieu, euweuh palatih leuwih Perancis evolves dina Liga Utama kiwari. Ieu mimitina pikeun dua puluh dua taun, sarta datangna hiji publik Alsatian Inggris kanyahoan dina Oktober 1996: Arsene Wenger. Kusabab datangna urut palatih Monako genep Perancis (Gerard Houllier, Akang Tigana, Jacques Santini, Alain Perrin, Remi garde jeung Claude Puel, jadi) anu diliwatan dina bank Britania kalawan leuwih atawa kirang sukses.

sabtu minggu Wikis

gampil

2015 anjog di Mexico, kuring ngahontal sabtu minggu ieu bar gol 100 kalayan tim kuring, ngarobah pinalti di tatu waktu méré meunangna ka milik (1-0).

hese

Urut 1 tina Liga, abdi balik ka nagara kuring di 2015. ieu mangsa, klub abdi aya dina tempat munggaran di kajawaraan jeung Abdi shined sabtu minggu ieu ngalawan Independiente di derby Avellaneda kalawan gol na hiji mantuan (3-1).