Sarat jeung Kaayaan: Hiji ex-MP employs juru carios FN putri Putin di DPRD Éropa

[Social_share_button]

Aymeric Chauprade, MEP, geus diyakinkeun latihan ieu "Dunya": "Dina naon nyaram urang recruiting putri kapribadian hiji? "

Aymeric Chauprade, urut FN MEP employs putri ti juru carios ngeunaan Vladimir Putin salaku hiji intern dina Brussel. Émbaran wangsit ku Radio Free Éropa-Radio Liberty na dikonfirmasi dunya ku Aymeric Chauprade sorangan. "Ku naon hiji magang dina bulan Nopémber nepi ka extent diijinkeun ku Parlemén Éropa. borongan nya ogé geus disahkeun sarta renewed sakali sacara administrasi. Kuring teu resep nu hired covertly. "

Ngaran Elizaveta Peskova, putri Dmitry Peskov, memang mucunghul dina Kalurahan sahiji anggota kapilih Panitia Luar Negri jeung Subcommittee on Kaamanan jeung Pertahanan DPRD Éropa. Pikeun jalma anu "Kasurupan salaku ajag goréng badag Putin sumping"Aymeric Chauprade meets gadis juru carios Kremlin boga aksés ka "Sababaraha" panitia Karya - "Jalma anu aya diterbitkeun dina ramatloka DPR urang" - tapi "No kaméra" atawa pagawéan tina rombongan EU-Rusia nu anjeunna ogé milik. Manehna hears paguneman sénsitip patali jejer ieu? "Manéhna téh dina kantor misah tina milik sarta henteu noel naon aréa sénsitip" saukur ngajawab Russophile MEP.

Francophile, Elizaveta Peskova, 21 taun, rutin tulisan gambar nya dicandak di Paris dina profil Instagram na. Manehna sakapeung méré dirina komentar pulitik sababaraha, sakumaha 25 Nopémber lamun hadir dina Champs Elysees dina kasempetan anu démo di "jaket konéng". " A jenis revelry lumangsung di jalan utama Éropa Kulon!Manehna wrote. Ieu tiis, tangtu, nu urang bisa nganyatakeun dissatisfaction maranéhanana, tapi pikeun ayeuna, éta mah can écés upami ieu bakal ngakibatkeun nanaon ... "

Konflik dipikaresep atawa "sidang ngeunaan hajat"?

upami "Narima" yén masalah konflik of interest anu diangkat, urut panasehat Kelautan Le Pen on Hubungan internasional warns ngalawan wae "Sidang ngeunaan hajat" : "Di naon nyaram urang recruiting putri kapribadian hiji? " The jaringan pro-Putin dibudidaya ku pihak poko, sugan. Salila referendum menerkeun anéksasi Krimea jeung Rusia, Aymeric Chauprade geus diondang salaku hiji "pengamat" ku hiji organisasi pro-Kremlin saméméh militate ngalawan sangsi ékonomi Éropa ngalawan Rusia atawa ngeceskeun deui Senén dina pro-Kremlin média Sputnik aya "Yakin yén Krimea aya Rusia".

cocog Éropa nu kapilih anjeunna terang juru carios Vladimir Putin saméméh ngagunakeun putri-Na. "Kuring diajar saliwatan manéhna diajar hukum di Paris. Kuring patepung nya jeung manehna ka kuring anjeunna kataji ... " Kalima siswa latihan Aymeric Chauprade saprak awal mandat na "Housed di Brussel" - tanpa leuwih presisi - sareng nu mayar 1 000 euro per bulan, saprak awal magang di Nopémber dugi tungtungna, diharepkeun di ahir April. A jumlah digambar parleméntér MEP amplop "Dina kadali légal DPRD"Insists eta. "Hiji-hijina kaayaan keur internships kalawan MPs nu boga sahanteuna 18 taun tur hormat crtières sahiji tinggal di nagara host"Nyebutkeun hiji juru carios DPRD Éropa.

saksi gugatan ngalawan pihak urut na (Front Nasional, saprak diganti nu Koalisi Nasional) dina kasus asisten parlemén, Aymeric Chauprade ditinggalkeun pihak nu Kelautan Le Pen urang 2015, pura keur disagreements pulitik. Anjeunna ogé ngaruksak internal ku peran na dimaénkeun di Républik Dominika exfiltration dua pilots Perancis dituluykeun dina hal "Air Cocaine".