Proyék nawiskeun: Neangan biaya customer

[Social_share_button]
pedaran:

Pikeun saha wanting karir di asuransi, tawaran ieu keur anjeun. Ibu passi sunu solange tina asuransi hirup parusahaan Kamerun recruits 10 muatan konsumén bac + 2 na 24 minimum umur
Bagian geus disadiakeun:
motivasi -letter.
: Kurikulum vitae.
Photocopy tina diploma panungtungan.
Photocopy tina kartu identitas nasional.
Nb: teu dipilampah dina bentuk naon (sms, nuhun aplikasi jsb).
Ngan nelepon téh diwenangkeun.

nelpon + 237699687552 Pikeun wincik tawaran