Proyék nawiskeun: PANALUNGTIKAN nambahkeun manajer BISTRO (BAR)

[Social_share_button]

pedaran:

Urang néangan pakasaban perlu bar manajer anu kamungkinan bisa nyieun rohangan (5 mun 15 hidangan / dinten) dina spasi komérsial kami (bar) ayana di lawang tina stasiun Bessengue Deido.
Hirup di sakuriling tina lawang tina stasion bakal janten asset utama.
Anjeun hardworking, dinamis, jujur ​​tur tina karakter alus, teras ulah ragu ngahubungan kami.

nelpon 677426216 Pikeun wincikan MORE