The Institute of Beauty Bio Beauty Maguy milarian tukang, hairdressers tur ahli dina paku-Rie

[Social_share_button]

gambaran

The Institute of kageulisan Maguy Bio Beauty panalungtikan hairstylist pikeun lalaki kalawan sahenteuna 2 taun pangalaman, pisan profésional (nu) dinamis, jujur ​​tur unparalleled moral. nu museurkeun (e) kedah gabung dina 699259359

  • Wewengkon: Center
  • Kota: Yaoundé
  • Nami parusahaan atawa jalma Institutde Beaute Maguy Bio Beauty
  • Jenis kontrak: CDD
  • Studi tingkatan: BEPC - CAP
  • Pangalaman: 2 taun minimum
  • Jumlah posisi sadia: 1
  • Umur 25 taun moin
  • Génder: No pangajén
  • Deadline: 15-03-2019
  • Gaji: negotiate
  • Telepon: 699259359
  • E-mail: manuellatumchou@gmail.com

Ganti baju jeung ahli dina paku-Rie

  • Wewengkon: Center
  • Kota: Yaoundé
  • Nami parusahaan atawa jalma Institutde Beaute Maguy Bio Beauty
  • Jenis kontrak: CDD
  • Studi tingkatan: BEPC - CAP
  • Pangalaman: 2 taun minimum
  • Jumlah posisi sadia: 1
  • Umur 25 taun
  • Génder: bikang
  • Deadline: 15-03-2019
  • Gaji: Negotiable
  • Telepon: 699259359
  • E-mail: manuellatumchou@gmail.com

gambaran

The Beauty organik Beauty Maguy ganti baju panalungtikan, ahli dina paku-seri pangalaman profésional tina sahanteuna 2 taun. Ayeuna kudu di karakter alus, ramah, profésional, dinamis sarta pohara jujur. interressée nu bisa gabung ka 699259359

Bagikeun na kirimkeun pos ieu babaturan anjeun!