Kamerun: Me Michelle Ndoki dieureunkeun di wates jeung Nigeria

[Social_share_button]

Numutkeun sumber nu deukeut ka pihak na Gerakan pikeun revival of Kamerun, manéhna ieu diculik ieu Pébruari 26 2019.

"Urang diajar tur mastikeun wanoh ti ditewak Michele Ndoki dina kaayaan masih can écés, kitu ogé carana nundung ka tujuan henteu acan jelas ditangtukeun", ceuk juru carios tina Gerakan pikeun revival of Kamerun (MRC ).

Urang bakal mulang ka ... sumber: ACTU Kamerun