MWC 2019 - Energizer boga smartphone pisan ku batré tina 18 000 mah

[Social_share_button]

Dina hiji waktos lamun kompetisi ieu ngagulung dina smartphone kami nyadiakeun hiji rarancang kantos thinner, Energizer bade ngalawan arus jeung mangka hiji cinderblock nyata. Katerangan boga eta nu saha ngatur angkat eta bakal bisa make eta sakumaha smartphone a.

Le Kakuatan Max P18K Pop 99 boga masalah. Aya ngan hiji. Buka dua: eta ukuran 17 mm kandel jeung weighs sabudeureun 500 gram.

Energizer Power Max P18K Pop: batré gigantic, lantaran naha henteu

Urang condong ngawadul ngeunaan otonomi telepon urang, éta leres. smartphone Apple oge sabagian goréng dina hal ieu. Tapi hayu urang jujur: a sanggup smartphone ngayakeun sapoé pinuh bakal nyugemakeun Lolobana urang. Tapi, eta kudu ngomong yén lamun hijina alternatif kami nawiskeun tukang nyaéta ukuran smartphone bata, pilihan nu geus gancang digawe.

Ku kituna dina sakabéh seriousness yén Amérika Energizer dibere hirup tina Mobile Kongrés Dunya Barcelona urang Kakuatan Max P18K Pop, Kalawan smartphone a batré 18 000 mah (The sarua opat 20 mate Pro). Ngaliwatan éta, terminal nyaéta bisa nahan - ngadagoan eta - ampir 50 48 poé sayaga tur jam maca video lempeng. Hiji karya (urang pikir?), Mana anu dibayar sakumaha nu katingali pigura nu grotesque.

Energizer powermax p18k pop


Sarta lamun eta lacked originalitas, anu Power Max P18K Pop boga sakumaha ngaranna nunjukkeun hiji kamera hareup retractable, Kawas Anyar Vivo V15 Pro. Leuwih ti éta, Energizer smartphone responds kana téhnik penting sangkan dinten ekspektasi embarking 6 GB RAM, 128 GB tina panyimpenan internal tur SoC midrange MediaTek Hélio P70 (8 hate @ 2,1 GHz, engraved 12 nm).

Ogé ciri anu trio kaméra 12, 5 na 2 megapiksel deui.

Energizer ngarencanakeun ka pasar smartphone na " engké taun "Tanpa jéntré atawa malah indikasi salajengna tina hargana.

Sumber: HTTPS: //www.clubic.com/mobile-world-congress/actualite-851190-mwc19-energizer-enorme-smartphone-dote-batterie-18-000-mah.html