Alexander Benalla tungtungna bébas!

[Social_share_button]

rekaman Clandestine

Di hareupeun belasan wartawan, Benalla Alexander cenah éta "senang tur lega" na thanked pangacara-Na, Jacqueline Laffont, "keur sanggeus perang ka tungtungna," méméh ngiles kana taksi. Pangadilan di banding ngeunaan Paris malikkeun putusan on Salasa Pébruari 19 ku hakim di kawajibanana sarta ditahan (JLD) pikeun nempatkeun di kandangan dua lalaki.

Ieu meunangna keur ahli hukum ti dua lalaki, anu questioned validitas incarceration ieu maréntahkeun dina dasar rekaman ilegal diterbitkeun ku Mediapart nu 31 Januari jeung anu asal tetep kanyahoan.