Pangeran Harry ngamuk ngalawan cameraman Maroko anu pencét anak (video)

[Social_share_button]

Pangeran Harry jeung pamajikanana Meghan Markle dihadiran demonstrasi masakan Maroko tradisional dina Senén di villa duta Rabat. Dina kasempetan ieu, nurutkeun AlYaoum24, Pangeran Harry bakal gaduh reuwas a cameraman Maroko ngéléhkeun anak kalayan tujuan-Na. Anjeunna lajeng nanya ka manéhna indit, teu menyakiti anjeunna. anak éta dina prosés masak di hareup Meghan Markle.

pasangan geus bisa, salila datangna ieu rasa masakan disiapkeun ku barudak tina umur béda jeung kategori sosial. Aranjeunna mibanda memang umur antara 8 mun 17 sababaraha taun ka pengker, sarta aranjeunna ngawakilan Hadaf Association, yayasan Lalla Meryem pikeun panangtayungan anak jeung puseur pedar Al Atfal Temara.

Ngelingan yén Adipati na Duchess of Sussex dirawat ka presentasi dapur Maroko tradisional dipingpin ku Chef Moha jeung barudak tina tilu asosiasi ieu di wewengkon Rabat Temara. Tembok dilayanan briouates, pastilla, nu Harira na baghrir.

Sumber: HTTPS: //www.bladi.net/prince-harry-colere-photographe,54576.html