Proyék nawiskeun for acara awewe nu boga imah

[Social_share_button]

gambaran

Proyék: awewe nu boga imah

A agénsi awewe nu boga imah gantina pilari hostesses keur acara di kota Douala.

Profil

Ukuran: Copélna 1m75
Tingkat: BA minimum 1
Ninggang: 36,38,40
Basa: Inggris (wajib) jeung Perancis
Kirim surélék anjeun (poto 2 pinuh + CV) sareng nomer telepon anjeun ka alamat: freewillcameroon@gmail.com

Deadline: 01 2019 Maret

Bagikeun na kirimkeun pos ieu babaturan anjeun!