Hideung platinum panalungtikan awewe nu boga imah AND saleswomen

[Social_share_button]

gambaran

Tawaran proyék di Platinium Hideung: Vendee Hostesses

Platinum hideung
rekrutmen
Penjualan Hostesses

tugas
Pamasaran produk (kupon, kantong kado jeung sajabana) dina titik jual atanapi daerah anu ditugaskeun.

Profil
Jalma bisnis Intrepid tur dinamis
eloquent
Presentasi fisik unggulan

tempat
Yaoundé-Kamerun

Hideung Platinum Speedjobing
Salaku bagian tina deployment upcoming kagiatan urang di kota Yaoundé, urang nuju mendut Penjualan Hostesses.
Nu matak diheula dina Pébruari 22 parantos ditunda kana tanggal engké.
Tempat, waktos sareng kaping bakal komunikasi langsung ka calon suksés
Ngan maranéhanana anu geus anu terakhirkeun recruitment@blackplatinium.com ngan bakal ditarima.
Goneta awéwé

Punten kirimkeun CVs sareng aksara panutup ka alamat ieu:
recrutement@blackplatinium.com
Tel / 242 964 171

Bagikeun na kirimkeun pos ieu babaturan anjeun!