"Kiamat tangtangan": Africans Selatan ridicule hiji pendeta nu ngaklaim geus diangkat hiji maot

[Social_share_button]

Video tina hiji pendeta Evangelis anu ngalaksanakeun incantations, handap nu lalaki nu bohong di Coffin a dumadakan leuwih, loba noise di Afrika Kidul. Wisata nu 24 Pébruari salila Massa, mangka sakuduna dituju némbongkeun pisan média pendeta Alph Lukau nyoba ngangkat mayit, handapeun panon rébu satia. Tapi video nu geus jadi grotesque nu loba pamaké Internet geus meluncurkan "tantangan" poto jeung video di reproducing dazed lalaki konon revived.

Jalma di wheelchairs anu leumpang deui, ujug-ujug kapok tina dying penderita, kaasup AIDS: Alph Lukau nyaeta Samaun of disebut miracles. Tapi Anjeunna nyandak tangtu Minggu tukang bari nyobian sangkan yakin yén anjeunna tiasa ngangkat hiji lalaki di Massa dirumuskeun dina garéja na Johannesburg.

Saatos dua jam upacara, manéhna ngadeukeutan hiji Coffin nu lalaki nu geus bohong, sungut muka lega. "Anjeunna pupus dina Jumaah? "Miwarang Lukau, saméméh invoking" Yesus "jeung mawa deukeut Coffin anu disebut jadi pamajikan teh lalaki jeung bohong.

Anjeunna lajeng gelombang leungeun na leuwih awak konon almarhum, anu recovering tina stroke a sanggeus hiji matak kadua. Dina menit handap, lalaki nu sumping ka hirup walked, salawasna ku katingal bewildered sarua di garéja jeung aya kalana sprinkled kalawan cai ku pendeta jeung kulawargana.

ruruntuyan anu jadi implausible nu loba pamaké ti fun dina Minggu kalawan keyword nu #ResurrectionChallenge.

Sumber: HTTPS: //observers.france24.com/fr/20190226-afrique-sud-resurrection-challenge-pasteur-alph-lukau-pasteur