USB 3.2 sumping sareng hubana kanggo panas pikeun konsumén

[Social_share_button]

USB geus mekar sacara léngkah dina jaman ayeuna. Performance ningkatkeun deui ku USB 3.2 Gen 2 × 2. Tapi, robah ngaran ngahesekeun nyawa pamakéna. Pikeun kesederhanaan, ngaran robah dumasar kana laju transfer.

USB 3, ngomean kana parobahan

USB 3.2 Gen 1 ngagantikeun USB 3.1 Gen 1. Dasar dipasihkeun kalayan ngaran "SuperSpeed ​​USB" sareng laju 5 GB.USB 3.2 Gen 2 nyokot tempat tina 3.1 USB Gen 2. Modél ieu kawanoh ogé salaku SuperSpeed ​​USB 10 Go (hatur nuhun tina aliran 10 Go, kitu). Tungtungna, anuUSB 3.2 Gen 2 × 2 nyaéta panggancangna. Ieu SuperSpeed ​​USB 20 Go tiasa ngahontal laju 20 GB.

USB-Fi ngajak pabrik pikeun tangtukeun kinerja alat jadi konsumen bisa milih sacara jelas. Sanajan kitu, aranjeunna ngan saukur nganggo ngaran "USB 3.2", tanpa nunjukkeun laju bit. Memang, pangtat anyarna rada sesah ngartos. Untungna, Sistim nu geus mundur ka tukang : di palabuhan anyar ngarojong USB heubeul.

>>> Baca ogé: Protokol USB-C anyar nyadiakeun lapisan kaamanan anu wilujeng sumping