Proyék nawarkeun NESTLÉ Kamerun

[Social_share_button]

gambaran

Proyék Nestlé Kamerun: Layanan HR jeung pagawe Hubungan Manajer

Douala, CM, 9999

posisi Ringkesan

Nestlé geus universal dipikawanoh salaku parusahaan dahareun munggaran di dunya. produk susu kana kaséhatan ngaliwatan gizi wellness jeung orok, urang anu ngamotivasi ku filsafat basajan nyadiakeun gizi alus jeung well-mahluk di dunya. Urang terus ngembangna tim kami sarta kiwari pilari a Layanan HR jeung pagawe Hubungan Manajer Otonom sarta fokus solusi dina Departemen Sumberdaya Asasi Manusa urang.

Dumasar dina Kamerun, anjeun bakal jawab ngajaga hubungan jeung karyawan ngeunaan 500 tilu situs (salah tutuwuhan di Douala, markas kami di Gabon sarta kantor pusatna di Kamerun). Dibikeun Jumlah pamangku kapentingan kalayan saha anjeun damel, Anjeun kudu communicator kuat, béntés dina basa Perancis sarta Inggris, kalayan kamampuhan pikeun ngadegkeun jeung mertahankeun hubungan jeung batur.

Tujuan utama posisi nu

Misi Kantor Main Post

Assuer nu manajemén efektif jeung efisien kagiatan administrasi (kualitas, timeliness, akurasi sarta patuh) jeung hubungan pagawe pikeun mastikeun lingkungan gawé alus sarta iklim sosial séhat.

Konci outputs / Deliverables

Hasil konci

  • Nyadiakeun layanan administrasi nurutkeun kana tingkat layanan diartikeun nurutkeun standar dina sakabéh prosés HR
  • Nyadiakeun informasi timely mun HRBPs di sentral jeung kaahlian jeung manajer, lamun perlu
  • Maskumambang jeung puseur kompetensi jeung HRBPs masing-masing pikeun mastikeun yén sarat operasional anu kajawab jeung ngumbar gancang jeung éfisién.
  • Nyadiakeun hambalan husus proses merlukeun ayana fisik
  • Nyadiakeun léngkah prosés husus pikeun non karyawan sagemblengna disambungkeun
  • Rencana, ngatur jeung kagiatan sosial langsung sakuliah organisasi

Hiji dinten dina kahirupan ...

Hiji poé di kahirupan Layanan HR jeung pagawe Hubungan Manajer

  • Anjeun sumping di kantor jeung poé Anjeun langsung dimimitian ku review ngeunaan situs anjeun. Teuing gawé anjeun pikeun ngadegkeun hubungan sehat sarta kabuka kalayan karyawan di situs béda. Ieu ngawengku Ngatur sidik, ngolah keluhan pagawe na resolusi konflik di gaw nu.
  • Saatos putus kopi pondok tur rundingan tina surelek anjeun, éta waktuna buka di luar kantor ka ngobrol sareng sababaraha union. Salaku kapala Hubungan pagawe, anjeun bakal jawab menata hubungan antara parusahaan jeung union nu ngagambarkeun pagawe urang. Salaku misalna, urang néangan batur nu weruh lingkungan légal di Kamerun.
  • Dina ahir poé, Anjeun ngatur tugas administrasi nu marengan karya anjeun. Çela hartosna:
  • Compile laporan HR. Anjeun bakal ahli dina data organisasi anjeun, nu hartina urang ngandelkeun anjeun nganalisis data husus pikeun SDM (laju ingetan, poé cuti gering, elehan ...) jeung ngahurungkeun kana informasi anu bisa ngagunakeun .
  • Anjeun oge bakal jawab perencanaan kagiatan sosial karyawan urang.
  • manajemén poéan bentrok.

Naon Badé Jieun Anjeun suksés?

Naon nu bakal sukses?

  • Anjeun kudu boga pangaweruh padet hukum kuli di Kamerun jeung Afrika Tengah.
  • Diomongkeun béntés Perancis sarta Inggris.
  • Ngabogaan pangalaman éksténsif dina Manajemén Compensation
  • pangalaman nunjukkeun gawé bareng informasi rahasia.
  • pangalaman manajemén tim

Klik link di handap nerapkeun

https://jobdetails.nestle.com/job/Douala-HR-Services-and-Employee-Relations-Manager-9999/516160801/

Bagikeun na kirimkeun pos ieu babaturan anjeun!