Lukas Perry dirawat sanggeus stroke

[Social_share_button]

aktor AS Lukas Perry, kasohor peran nya ku Dylan McKay dina serial Beverly Hills 90210, ieu dirawat Rebo pikeun stroke, informs loka TMZ. Taya katerangan éta disadiakeun dina kaayaan-Na.