Proyék nawiskeun Pikeun kawani COURSIERS AT POLYTECH

[Social_share_button]

Stasion kurir

pausahaan POLYTECH VALOR, pikeun tujuan kagiatan, manéhna milari kurir (yuswa 40).

POLYTECH VALOR nyaéta perusahaan anu ngalaksanakeun pagawean di sagala rupa widang rékayasa (komputer, sipil, listrik ...), nawaran latihan (komputer, téhnologis, atanapi managerial); Studi Komputer sareng Audits, Pamekaranan sareng Pakakas Lunak, Kaamanan Aplikasi, Jaba, Rarancang, produksi sareng tiasa nyerah ku basis data. Tempatna aya di MELENA dina artos tina Polétéhné Ecole Nationale Supérieure.

Proyék Pedaran

Kurir tanggung jawab ngalakukeun sadaya komisi sareng tugas nu patali jeung bisnis luar eta.

misi

  • Ngalakukeun sagala balanja (pos surat, sertipikat ti dokumén, titimangsa pengiriman invoices ....);
  • Hadir tugas administrasi nu tangtu salila jam puncak.

Jenis Kontrak : Kontrak kana test 3 ka 6 bulan upami hasilna positif sareng CDD sataun.

palatihan

  • Boga di paling anu Bac.

Kualitas diperlukeun

  • Manajemén waktu anu saé;
  • WS Rendik dina kotana Yaoundé;
  • Kaayaan fisik anu alus (daya tahan sarta tahan);
  • Rasa organisasi;
  • Kudu dengekeun
  • Kedah gaduh rigor, rasa anu kontak sareng komunikasi;
  • WS Rendra dina alat komputer;
  • Mibanda lisénsi supir (B) bakal jadi asset.

imbuhan

  • Imbuhan: 30 000 F CFA / bulan.

Panawaran, lengkah di handap :

  1. Ngadaptarkeun diri anjeun dina loka: http://megasoftcm.com/evaluation (Mangga nyieun inpormasi akun sareng profil anjeun - ulah luput ulasan dina eta).
  2. ngalebetkeun file anu ngandung curriculum vitae sarta surat motivasi kajawab Manajer Diréktur di: recrutementpv2016@gmail.com;

Aplikasi ditampi ku 05 / 03 / 2019 saencan 18h.

nyarios: Ngagem kecap " Aplikasi pikeun pos kurir >> dina subjék surat

NB : Unggal ngalamar kudu reassured nu mibanda mesin (laptop) dina kaayaan alus sarta jadi residing di kota Yaoundé wungkul.