The Kremlin dikutuk cyberattacks "permanen" Eropa jeung AS ngalawan Rusia

[Social_share_button]

Permanén dirékam serangan cyber masif ti Éropa sarta AS ngalawan pausahaan, personalities sarta website anu Rusia, kaasup nu Kremlin, ngomong juru carios ti Presiden Rusia, Dmitry Peskov. Nu ceuk ieu "realitas".

Website Rusia kapersidenan terus dina serangan tiEropa et les ASCeuk juru carios Vladimir Putin, commenting on informasi nu Washington Post urang. Numutkeun dimungkinkeun, dina kanyataanana, anu AS geus dilaksanakeun anu cyberopération ngalawan hiji agénsi internét jeung sababaraha pajabat Rusia.

Sanajan, dumasar kana Washington Post, anjeunna boh "perang cyber karasa mimiti ngalawan Rusia," ceuk Dmitry Peskov yén ieu tebih ti pertama kalina.

"Lamun urang nyarita ngeunaan hacker Rusia, maranéhna ngomong, mun anjeun nempo jalma anu narajang, contona Présidén website, aya terus loba serangan dijalankeun ti Éropah jeung Amérika Kalér," ceuk juru carios Kremlin.

Dmitry Peskov ieu getol stress nu anjeunna teu tangtu yén informasi disadiakeun ku Washington Post éta dipercaya, tapi ieu perlu pikeun ngubaran aranjeunna taliti.

"A angka badag serangan ti Éropah jeung Amérika Kalér ngalawan organisasi, fisik jeung sipil [Rusia] anu diayakeun sacara permanen di Amérika Serikat. Ieu realitas nu urang hirup, "manehna menyimpulkan.

The Washington Post ceuk Salasa yén hiji operasi tina Cyber ​​Komando AS geus diblokir wasa Internet pikeun Badan Panalungtikan Internet dumasar di Rusia, salila 2018 pamilu pertengahan istilah di Amérika Serikat. operasi bakal geus dimaksudkeun pikeun nyegah hiji gangguan dugaan dina mangsa ieu.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://fr.sputniknews.com/international/201902271040182873-kremlin-cyberattaques-europe-usa-site-presidence-russe/