10 kagunaan héran odol

[Social_share_button]

Le odol ngabantuan kami ngurus huntu urang jeung napas urang, tapi tiasa leuwih mangpaat. didieu téh 10 kagunaan héran odol : Serbaguna, odol teh!

1. Kanggo sabagéan ageung kuku bodas

migunakeun kuku odol whiten

Pikeun kuku cemerlang, aranjeunna diurut gently ku odol saeutik.

2. Pikeun nulungan nyeri

migunakeun odol relieves scrapes nyeri

Dina ngabeuleum hiji, cut atawa kerok, odol nu miboga éfék calming!

3. Pikeun ngajadikeun eureun bites serangga

kagunaan odol nenangkeun bites serangga

Pikeun kontra hama awon usum panas - reungit - odol tiasa tina pitulung hébat. Ieu soothes bites serangga itchy.

4. Pikeun ngubaran bisul

odol migunakeun dudung bohlam

Sumuhun, anjeun tiasa nempatkeun hiji odol saeutik pikeun ngubaran bisul!

5. Ngaleupaskeun tombol gancang

odol migunakeun tombol dipiceun

The trik Palasik: putting odol on tombol ka tegalan sapeuting. Sipat anti baktéri of odol nu éféktif dina overcoming pimples unsightly!

6. pikeun cap

odol migunakeun styling bulu

Anjeun gaduh leuwih gél bulu? Giliran odol teh! Ngagunakeun jumlah leutik, bisa ngalilindeuk flyaways sababaraha.

7. Pikeun kamuflase redness

odol migunakeun kamuflase redness

Urang tiasa nempatkeun sababaraha odol on cacad a saméméh nerapkeun pondasi urang.

8. Pikeun miceun noda

odol migunakeun dipiceun kokotor

Hal praktis leutik: odol junun dislodge sababaraha noda kana pakean. Éta ogé mujarab pikeun nyoplokkeun markings crayon, duanana dina lawon dina tembok (lamun perlu!).

9. Pikeun ngudag odors

odol migunakeun odors moro

Anjeun motong bodas atanapi bawang jeung leungeun boga hiji bau pikaresepeun? Ngumbah aranjeunna kalawan saeutik odol. Salse, bau buruk!

10. Pikeun nyegah fogging

odol migunakeun dipiceun halimun pancuran kaca

Ulah fogging di outlet di pancuran, nempatkeun hiji kacang polong of odol on lawon jeung rub jandéla anjeun sarta kaca spion. Lapisan ménél odol bakal panghalang pikeun Uap. Teu kudu nungguan saméméh nerapkeun makeup, hébat! Sumber: Tingali poé