Amérika Sarikat nawarkeun hiji ganjaran tina hiji juta dollar pikeun manggihan hiji Laden putra bin

[Social_share_button]
Hamza bin Laden, putra Osama Bin Laden, dilahirkeun di 90 taun geus disimpen dina counter blacklist di Amérika Serikat.
Amérika Sarikat Kemis ditawarkeun ganjaran tina nepi ka hiji juta dollar keur informasi ngarah pikeun manggihan Hamza bin Laden, ditagih salaku "pamimpin konci" al-Qaeda.

Dianggap putra favorit - malah ti panerusna ditunjuk - Osama bin Laden, pangadeg nu jaringan balik serangan September 11 2001, Hamza éta geus dina blacklist AS jalma dituduh terorisme.

"Ka ngabales dengdem pati bapana"

Numutkeun Nagara Departemen AS, nu jangji duit di bursa pikeun informasi "pikeun ngaidentipikasi atanapi nomeran di nagara mana wae," eta mangrupakeun "pamimpin muncul" Al Qaeda .

"Kusabab sahenteuna Agustus 2015 anjeunna diterbitkeun pesen audio jeung video dina nélépon Internet pikeun serangan ngalawan AS jeung sekutu Kulon, sarta kaancam serangan ngalawan AS dina kalang pikeun pupusna bapana, ditelasan dina Méi 2011 ku prajurit Amérika, "nyerat diplomasi Amérika dina hiji pernyataan.

Ceuk para ahli dina grup Islamist, lalaki ngora, ayeuna yuswa ampir tilu puluh taun, jadi marga grup Ansar al-Furqan, nu metot sababaraha bulan di Suriah pejuang Al Qaeda paling indoctrinated atawa organisasi jihadist Daesh.

The "Putra Mahkota ti Jihad"

Hamza bin Laden anu sering dianggap "pangéran ...

sumber: https://fr.news.yahoo.com/états-unis-offrent-récompense-dun-230748222.html