Donald Trump na Kim Jong-un, naha rapat maranéhanana nyaéta gagalna hiji

[Social_share_button]

Donald Trump na Kim Jong-un parted tanpa bener advancing hungkul dina denuclearization Koréa Kalér, téma utama pasamoan maranéhanana di Bandung.

Donald Trump ditinggalkeun Bandung dina Kemis sanggeus konferensi pers mana nada biasana playful na geus diberekeun jalan ka milik enclosed, ampir annoyed. Deui di Washington kitu sanggeus 24 jam - bieu - of negotiating kalawan Kim Jong-un, nu teu dipikawanoh keur waktu tayangan nya ku gempungan anu. Husus, Donald Trump geus ngan diala tara Korea na ngajaga katirisan tina tés nuklir na, sedengkeun tenant ti White House ngaharepkeun hiji hambalan satuluyna arah total denuclearization sahiji nagara komunis.

Masalah, Kim Jong-un teu hayang sangsi ditumpukeun dina nagara-Na, konsékuansi tina program nuklir jeung misil na ngalarang. "Padahal, aranjeunna miharep sangsi diangkat lengkep tapi urang teu bisa ngalakukeun eta," manehna ngawartoskeun Donald Trump ka wartawan di qur'an relayed ku AFP. Status quo, kituna, antara dua pamingpin. Vietnam Maranéhna tetep ieu malah rada disingget saprak upacara Signing sarta dahar beurang Kemis anu batal.

Trump - Kim Jung-un: euweuh program pasamoan anyar

"Kuring bakal resep mun balik salajengna," lamented presiden Amerika Serikat, conceding ngejah gagalna nu dicirikeun pasamoan kadua antara dua pamingpin, sanggeus éta, pikeun formulir Juni panungtungan Singapura. Anjeunna ditambahkeun, fatalistic, meureun sadar yen ceramah-Na jeung Kim Jong-un nya sia sia: ". Kadang-kadang, anjeun kudu ninggalkeun tabél" Masih, anu White House sacara formal mastikeun yén dua lalaki éta di Bandung rapat pisan konstruktif. " Aranjeunna bakal geus "dibahas cara pindah ka hareup kana konsep patali ka denuclearization sarta ékonomi."

Hubungan pacified sanggeus hinaan anu dikirim Trump na Kim Jung-un sigana pakakas nuluykeun tapi pernyataan "Cinta" Séptémber panungtungan ti Amérika dumadakan muncul rada jauh, bari euweuh wawancara anyar ieu rencanana. Sanajan janjian ieu ditandaan, naon kajadian, hiji hambalan anyar dina prosés normalisasi hubungan antara dua nagara, "eta gagal gempungan téh symptomatic of a diplomasi gagal" summarizes Adam Gunung Tangkuban Parahu, hiji analis di Federation of élmuwan Amérika, dicutat ku Agence Perancis Presse. Sumber: Internét