Dunya 2019: Cameroonian, Nigerian, Afrika Selatan on dek

[Social_share_button]

Di saukur dina 100 2019 poé Piala Dunya nu Wanita urang (Juni-7 7 Juli di Perancis), tilu wawakil ti Afrika aya di dek. The "Indomitable Lionesses" Nyiapkeun pikeun Kamerun. Wanoja Nigerian jeung Afrika Kidul, aranjeunna, bersaing pikeun turnamén di Siprus.

Naon hadé ti Piala Dunya mini pikeun nyiapkeun fase ahir Dunya 2019, dijadwalkeun di Perancis 7 7 Juni nepi ka Juli? Ieu rumus anu opted Nigerian, juara Afrika judul, jeung awéwé Afrika Selatan, finalis bagja ti Piala Afrika tina Bangsa 2018. Nigeria jeung Afrika Kidul bersaing mang Piala Siprus Awewe urang 2019, The 27 6 Pébruari nepi ka Maret.

« Persiapan pangalusna "Dina sajarah Nigeria ?

Ieu pasanggiri tim 12 keur waktu mimiti goréng pikeun "Super Falcons" tina Nigeria. Tembok condong 4-1 nyanghareupan Austrians, dina Grup C. striker superstar Maranéhna of FC Barcelona Asisat Oshoala kitu, éta pisan hadir dina padang rumput hejo teh. Ulah panik kitu, di rangds tina Nasional Tim awéwé sahiji 2018 sataun di Afrika, Saha bakal nyanghareupan Slowakia kana 1er Maret na Bélgia on March 4.

awéwé Nigerian téh ukur dina bagian leutik tina naon maranéhna rék jadi " préparasi hadé sajarah "Pikeun Dunya nu maranéhna bakal maén ngalawan Norwegians (8 Juni), Koréa Kidul (12 Juni) jeung Perancis (17 Juni).

Ceuk préparasi dimimitian ku hiji turnamen di Cina dina pertengahan Januari jeung 3-0 nyanghareupan setbacks Cina, lajeng 4-1 nyanghareupan kasuksésan Romania. Ieu bisa neruskeun kalawan friendlies ngalawan Spanyol, nu Canadians atawa Betawi. Bisi wae, naon ngusulkeun ka Football Federation Nigeria (NFF) dina akun Twitter-Na. The NFF ogé geus ensured yen wawakil na ngalakukeunana ahirna hiji magang di Austria, dimana tadi kumpul "Super garuda" méméh 2018 nu lalaki Piala Dunya.

Ambisius Afrika Selatan

The Africans Selatan, sorangan, éta teu di 2018 Dunya di Rusia. Di tanah Nelson Mandela, kiwari beurat gumantung ka bal awéwé. Ieu ngaharepkeun caang panas hareup, nyanghareupan Spanyol (8 Juni) ka Cina (13 Juni) jeung Jerman (17 Juni).

Féderasi Afrika Selatan (SAFA) kituna geus nunda babarengan program jawab "Banyana Banyana". Ieu mimiti ku eleh sempit ka Walanda dina Januari 17 nu Cape, teras dituluykeun ku enol-0 0 22 nyanghareupan Swedes dina Januari.

The Afrika Selatan conceded enol sejen, deal 27 Pébruari kalawan Finlandia (2-2). Hiji hasil rada encouraging. Dina Larnaca, aranjeunna lajeng bakal tangtangan nu Korea Kalér (1er Maret) jeung Czechs (4 Maret). Lolobana, juara Afrika wakil bakal boga hak husus formidable of nyanghareup Amérika Serikat, bangsa pangalusna dina maén bal awéwé, 12 Méi di Santa Clara, California.

diskrit Cameroonian

The Cameroonian, katilu bisa 2018, boga aranjeunna, dijalankeun dina Pébruari 5 dina Tangtu intensif di imah, di puseur kaunggulan Mbankomo. The Cameroonian Federation (FECAFOOT) " lakukeun sarta bakal ngalakukeun sagalana eta tiasa nempatkeun pamaén dina kerangka idéal sangkan aranjeunna leuwih efisien "Assured présidén Mbombo Seidou Njoya.

Pikeun ayeuna mah, pamaén dina tim Kamerun nyobian pikeun ngaronjatkeun kabugaran maranéhanana, confronting jalu sejen diantara kursus lokal. FECAFOOT ngumumkeun partisipasi dina hiji turnamen di Cina dina April, tanpa méré rinci salajengna. A jadwal pinuh kudu diumumkeun dina dinten datang.

Ngawangun hiji jadwal ambisius pikeun Dunya kitu, teu geus gampang. Pamilu Fécafoot cicing dina, dina bulan Désémber. Saterusna, palatih ti "Lionesses Indomitable" Joseph Ndoko ieu mecat dina Januari. Sanajan konteks ieu tebih ti idéal, Kamerun ngaharepkeun ngayakinkeun nyanghareupan awéwé Kanada (10 Juni), Walanda (15 Juni) jeung New Zealanders (20 Juni).

sumber: http://afriquefoot.rfi.fr/20190228-camerounaises-nigerianes-sud-africaines-le-pont-j-100-mondial-2019